avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate cornel2222

Activitate cornel2222

Bună seara, vreau să suspend contractul de muncă pentru a întra în concediu creștere copil, vreau să știu dacă angajatorul poate, are dreptul de a refuza suspendarea contractului de muncă dacă este un articol legal care îl obligă să accepte suspendarea contractului la cererea ea, mulțumesc pentru eventuale răspunsuri
Răspuns la discuția Indemnizație creștere copil
Știu că nu mai pot lucra, este o problemă de aceea vreau să știu dacă soția nu lucrează dacă pot beneficia eu, avem un copil de 4 ani care este la grădiniță, ceea ce înseamnă că dimineața trebuie dus la grădiniță după adus de la grădiniță, nu vrem să întrerupem nici activitatea copilului nici nu putem lăsa un nou născut în casă singur cât este dus celălalt la grădiniță, fiind faptul că eu lucrez în 3 schimburi

Alexandrarares a scris:

Buna seara!
Indemnizatia se acorda unuia dintre parinti.Mamei sau tatalui.Dar in aceasta perioada nu mai puteti lucra.
[ link extern ]

Bună seara, am nevoie de ajutor în privința unei probleme, urmează ca soția să nască în perioada următoare, vreau să știu dacă soția în ultimele 18 luni nu a mai lucrat și nu a avut nici un venit dacă mi se poate acorda indemnizația de creștere, țin să precizez că am la ultimul loc de muncă 6 ani
Bună ziua, revin cu o lămurire vă rog frumos, sa admis cererea cu valoare redusă, acum care sunt următorii pași? După ce trec cele 30 de zile cu drept de apel se va înființa direct poprire sau abia după aceste 30 de zile cu drept de apel va merge dosarul către un executor judecătoresc care va înainta dosarul în instanță pentru a obține o hotărâre pentru poprire?
Răspuns la discuția Cerere cu valoare redusă
În cazul acesta pe data de 18 mă pot prezenta la judecătorie pentru a cere o amânare a procesului pentru a avea timp să iau legătura cu un avocat și pentru a înainta demersurile legale cu un avocat? Pot face o cerere pentru un nou termen?
Răspuns la discuția Cerere cu valoare redusă
Din documentație poate greșesc nu știu, doar din ce am mai citit era o lege în care spunea că o persoană juridică nu poate fi reprezentată de o alta persoană juridică sau de avocatul acesteia
Bună ziua, un vechi contract de la Telekom a fost dat către Invest capital Ltd Malta care la rândul lor au făcut către judecătorie o cerere cu valoare redusă, țin să precizez că ultima plată efectuată către Telekom a fost undeva în 2015, acum pe data de 18-6 sunt chemat în instanță, vreau să știu dacă pot formula în instanță că această creanță este prescrisa și dacă pot cere în instanță ca cei de la Invest capital Ltd Malta să nu fie reprezentați de către un mandatar și nici de avocatul acestora și sa cer prezența unui reprezentat legal al Invest capital Ltd Malta
Răspuns la discuția Cerere valoare redusă
Din câte îmi dau seama Invest capital este reprezentat de cei de la kruk, singura creanță așa zisă este de la Telekom un contract încheiat în 2016 pentru servicii de televiziune și internet fix de care nu am fost mulțumit, am cerut pe atunci rezilierea contractului pentru că nu eram mulțumit de serviciile lor, adică mai pe scurt viteza internetului nu era cea precizată în contract la care ei miau cerut ca pentru reziliere să achit toată perioada contractuală ceea ce nu am fost de acord, nu poți plăti un serviciu de care nu beneficiezi
Bună seara, dacă mă poate ajuta cineva cu o lămurire ce înseamnă cererea cu valoare redusă, pe portalul judecătoriei apar cu un dosar înaintat de către investcapital Ltd pentru cerere cu valoare redusă, am căutat acest investcapital Ltd dar sunt de negăsit pe teritoriul României, dacă se admite această cerere cu valoare redusă ce se întâmplă ce pot face, unde pot merge? Vă mulțumesc pentru eventuale răspunsuri și sfaturi
Răspuns la discuția Notificări de plată
Pentru asta sunt pregătit pentru a face contestație la executarea silită, am multe dovezi care sunt de părere că voi câștiga contestația, într-adevăr ei au un contrat dar nu respectă legislația în vigoare, suma datorată nu a mai crescut a rămas aceiași în momentul de față ceea ce ziceam cu acele sume exagerate erau doar pentru intimidare pentru că în contract nu sunt prevăzute dobânzi atât de exagerate, plus că acel contract a fost semnat în stradă nu la un sediu aocial