Buna ziua . Va rog frumos sa vrea sa știu dacă sunt pfa autorizata am un atelier croitorie la domiciliu si am cumpărat pe firma mai multe materiale textile pe care nu pot sa le mai folosesc ce sa fac cu textilele le vând sau nu am voie
Îmi cer scuze pentru ca am scris cu majuscule .nu știam ca nu este bine .
george-neagu a scris:
Va rog ca pe acest forum sa nu mai scrieti de acum doar cu majuscule. Va multumesc!
Cel mai bine este sa mergeti la furnizorul de unde ati achizitionat casa de marcat si sa vedeti daca ea poate fi adaptata sau va trebui sa luati alta.
AS DORI SA ȘTIU DACA AM UN PFA CROITORIE LA DOMICILIU TREBUIE SA CUMPAR ALA CASA DE MARCAT CU JURNAL ELECTRONIC ? SAU O FOLOSESC PE CEA VECHE ? SI DACA TREBUIE ALTA CAND ESTE TERMENUL LIMITĂ ? VA MULȚUMESC
Am un pfa reparații croitorie și croitofie dar castig intre 3500-4000 lei pe an platesc impozit pe venit dar la sanatate nu îmi mai permit ca ar fi 2000 pe an si n-as mai ramane cu nimic nu zic ca la pensii nici nu visez sa pot contribuii ce sa fac sa am totuși dreptul macar daca ma imbolnavesc sa beneficiez de asigurare medicala ?