avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Activitate alexneamtu

Activitate alexneamtu

Buna ziua
Sunt operator economic.
Ma puteti ajuta cu pasii necesari pentru incarcarea documentelor aferente unei proceduri simplificata online, in noul SEAP?
Este vorba de oferta tehnica, oferta financiara si DUAE, toate avand semnatura electronica.
Va multumesc!
Buna ziua
In urma derularii unei proceduri simplificate in SICAP se va semna un contract de furnizare dar nu mai devreme de 1.12.2018.
se cunoaste deja ca potentialii furnizori castigatori ai proced de atribuire nu vor putea livra produsul pina la 31.12.2018.

Intrebarea este daca se incalca prevederile OMFP 1792/2002 privind ALOP in institutiile bugetare, respectiv livrarea si plata produsului nu va fi posibila in cursul acestui an bugetar.
Eu personal as recomanda initierea procedurii dupa aprobarea bugetului pt 2019, undeva in martie.
Rog pareri.
Multumesc.
Buna ziua
As vrea sa stiu daca o instit publica (spital) poate fi fondator al unui ONG, in speta o Fundatie.
Am lecturat OG 26/2000 si alte acte conexe instit publice, dar nu prea imi reiese clar. La prima vedere as fi tentat sa zic NU...
V as multumi f mult pt pareri si opinii.
Multumesc
am fost pe 7 febr la audienta cu Directorul general de la Directia Imigrari Buc..ei nu elibereaza aviz de munca pt medic sau medic dentist dintr un stat non UE. Mi a explicat ca este un cerc vicios intre ei si Colegiul Medicilor, care nu elibereaza avizul de exrcitare a profesiei decit pt cetateni UE. A mai spus ca trebuie modificata Legea 95, a sanatatii....pana atunci nu se da aviz de munca, chiar daca persoana in cauza este licentiat in medicina dentara in SUA.
nu mi a motivat..de aceea maine la ora 10 sunt programat la audiente. Revin maine aici cu noutati.
Buna ziua, revin....am fost la Imigrari si mi s a spus de catre functionarul de la ghiseu ca daca voi depune dosar obtinere aviz de munca cetatean non UE (din SUA) pt medic dentist...imi vor da negatie (la fel cica dau si pt medic sau psiholog)....mi se pare aberant daca omul vrea sa profeseze aici stomatologie....ca atare maine m am inscris la audiente la Imigrari.
Multumesc! Voi depune la IGI atat atestatul cat si diplomele.
Abia ieri am depus dosarul la CNRED......maxim 30 zile iese atestat...apoi il voi depune si in dosarul pt obtinere aviz munca de la IGI.

Oricum avizul CNRED este indicat ca punct distinct (mai exact punctul 8) in opisul de docum. pt dosar Imigrari......si credeam ca punctul 9 se refera la altceva...
Am inteles ....... deci diploma de licenta in medicina emisa de o Universitate din SUA....pe aceasta am depus o deja in cadrul dosarului inaintat la CNRED.....pt obtinere atestat de recunoastere si echivalare......deci mai depun inca o data diploma de licenta americana si in cuprinsul dosarului pe care l voi depune la Imigrari....
De asemenea....stie cineva la ce se refera punctul 9 din Opisul de documente necesare a fi depuse pt obtinerea avizului de munca medic cetatean non UE (lucrator inalt calificat)....respectiv ''Documentele care atestă obţinerea în România sau în alt stat membru al Uniunii Europene, ca urmare a unei experienţe profesionale cu un nivel de cunoştinţe comparabil cu calificările din învăţământul postliceal sau superior, a calificării profesionale superioare necesare ocupării locului de muncă vacant, numai în cazul profesiilor reglementate.'' Multumesc.