avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate greenhulk

Activitate greenhulk

Chiar nu ma poate ajuta nimeni, nu exista printre membrii forumului cineva care sa lucreze in domeniu si sa-mi dea macar niste recomandari generale referitor la ce am intrebat?

Multumesc din nou.
Salutare tuturor, incerc sa dezvolt o aplicatie care are ca scop simplificarea procesului de plata, si pentru asta e nevoie de integrare cu sistemele POS ale restaurantelor. Problema e ca nu stiu exact ce brand de sisteme POS folosesc majoritatea, si incerc sa-mi fac macar o idee generala. Ideea e ca trebuie dezvoltata o interfata catre respectivele sisteme; daca sunt foarte diverse atunci procesul va fi destul de dificil, daca insa predomina cateva tipuri, eventual de la producatori mari (IBM, HP, Oracle etc.) atunci as putea folosi un middleware deja existent.

Asadar, daca sunt membri ai comunitatii care lucreaza in industria HoReCa, sau care cunosc domeniul respectiv, poate ma pot ajuta cu acest mic "sondaj". Apreciez orice sugestie sau feedback, pentru care va multumesc anticipat.

P.S. Cand spun sistem POS nu ma refer la cititorul de carduri (acela e doar o componenta). ci la tot ansamblul in care se introduce comanda pentru fiecare masa, se scot notele de plata etc.