Buna ziua,
As avea nevoie de ajutor in ceea ce priveste continutul unui contract de dezvoltare soft.
Mai exact, este vorba despre o platforma pentru magazine online bazata pe tehnologie open source ( Magento) iar societatea noastra a angajat o alta firma care sa dezvolte si sa adapteze acest soft pentru nevoile noastre.
Mentionez ca suntem interesati de deductibilitatea fiscala a acestor cheltuieli, mai exact daca este vorba despre aplicabilitatea art.28 alin.9 Cod fiscal.
Deocamdata nu am incheiat nici promisiunea. Urmeaza sa mergem la notar in vederea perfectarii...ar avea toate documentele care sa le asigure obtinerea autorizatiei (urbanism,pud,avize de la autoritati)...dar se pare ca sunt dispusi sa piarda un avans doar ca sa se asigure ca va fi ok obtinerea acesteia...multumesc inca odata!
Va multumesc frumos pentru raspunsul oferit cu promtitudine! Se pare ca promitentul cumparator nu vrea sa.si asume niciun risc,fiind dezvoltator imobiliar vrea sa se asigure ca va obtine sigur autorizatia!O zi placuta!
Buna ziua,
Urmeaza sa inchei la notar o promisiune de vanzare-cumparare in care eu sunt promitent vanzator si voi incasa un avans.
Promitentul cumparator doreste sa faca demersurile in vederea obtinerii autorizatiei de constructie insa stiu ca nu poate face in numele lui,avand in vedere ca nu e proprietar.
Intrebarea mea este care ar fi varianta legala in care el ar putea face aceste demersuri in numele meu ?
Multumesc,