avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Activitate roberta.florea

Activitate roberta.florea

Buna ziua
Care este diferenta intre valoare globala si valoare cumulata in achizitiile publice?
buna ziua
am contrect individual de munca din 2009; in caz de demisie care este perioada mea de preaviz? cea de la data incheierii contractului sau cea prevazuta de legea actuala? mentionez ca nu am functie de conducere
multumesc
exista vreo institutie a statului , oficiu national, care sa te ajute in rezolvarea unui litigiu cu bancile referitor la plata unui credit?
buna dimineata,
am o poprire pe salariu pt datorii catre banca si alti doi terti; in aceasta perioada - stare de urgenta/alerta este suspendata aceasta poprire? in cazul in care voi primi o bonificatie in cont din partea angajatorului(prima sub forma de bani), aceasta suma se supune popririi in aceleasi conditii cu sumele provenite din salariu?
Răspuns la discuția despagubire plata
va multumesc!
Buna ziua
Potirivit art. 23 din Legea 132/2017 privind "Plata despăgubirilor":
"(1) Despăgubirile se plătesc de către asigurătorul RCA persoanelor fizice sau juridice prejudiciate, în contul indicat de către persoana prejudiciată sau mandatarul acesteia, în condiţiile legii. "
Aceasta ma obliga de a acorda despagubiri in EUR (intr-un dosar avizat pe polita RCA) catre o persoana fizica domiciliata in Romania, eveniment produs in Romania sau despagubirea (dauna totala) se acorda in valuta tarii?
Multumesc,
pt orice lucrare de renovare trebuie autorizatie de constructie? adica vreau sa schimb faianta - autorizatie de constructie. vreau sa schimb cada - autorizatie de constructie samd
buna ziua
ce demersuri trebuie sa fac pentru a incepe o lucrare de amenajare interioara (renovare)?
Buna ziua
Beneficiarul unei despagubiri este pers jur inregistrata in Romania. Putem fi obligati sa achitam despagubirea intr-o banca straina.?
Multumesc
Va rog un punct de vedere: proprietar auto pers fizica straina poate solicita plata in contul unei societati care nu are nici o legatura cu dosarul de dauna? Nu este nici unitate reparatoare, nici nu a prestat vreun serviciu care are legatura cu dauna.