Da,sunt de acord cu tine,ca nu este simplu,dartrebuie sa exite ceva ....o lege ....o ceva acolo care sa fie si pt noi cei defavorizati de lege ,trebuie sa existe si pt ele o amenda penala ceva acolo care sa raspunda si ele , ca legea mi-l va da ,dar cand ajung la usa ei gaseste un pretext o scuza si iar nu-mi da copilul si siiii ajungem de unde am plecat iar......
Deci ce se poate face sau cum ar trebui sa sune cererea in instanta? Pt ca eu am bagat actiunea in instanta saptamana asta
da,corect,sunt absolut de acord cu tine si cunosc sentimentele prin care treci .Si eu am patit la fel si fosta........ca nici macar nu merita sa-i mai spun "fosta sotie" sau pe nume , avem un baietel de 3 ani si copilul ma iubeste enorm si are nevoie de tatal sau si ea.....nu vrea sa mi-l dea sau acum decurand mi-a interzis sa mai vad copilul afara si ma dat si afara din casa ei in programul de vizita la domiciliul ei asa cum prevazuse legea dar ea este ea si legea ii va da intotdeauna dreptate .Deci intrebarea este " CE SE POATE FACE FRATILOR" sa ne vedem copii si sai putem ajuta si sa fie langa tatal sau??????
Imi da si mie cineva un raspuns?????