avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate Destiny.Within

Activitate Destiny.Within

Va multumesc mult de tot ptr tot ajutoru acordat.:">
Intradevar...as putea avea o singura piedica si anume,facultatea la care vrea sa ma reinscriu nu accepta studenti restantieri....dar sa vedem ce se poate rezolva.
Inca o data va multumesc din suflet.
Buna. Am o problema delicata as zice eu.
Am facut 2 ani jumate la facultatea de medicina dentara din Constanta, si din motive personale nu am putut termina anu 3. Mai exact: am luat toate examene din anu trei semestru intai, dar nu am putut termina si semestru al doilea.Deoarece la secretariat mi s-a transmis ca nu imi pot da nici o adeverinta cu toata situatia de pana atunci- sau macar pentru primi 2 ani de facultate -, am crezut ca e mai bine sa imi retrag diploma,ptr a o incepe din nou in Bucuresti ,unde ulterior m-a mutat pe parcursul acestui an. As vrea sa dau admiterea din nou in 2008, tot la medicina dentara,in Bucuresti.
Totusi m-ar interesa dc exista vreo lege conform careia sa pot lua situatia pe cei doi ani terminati integral in Constanta,si sa ma pot reinscrie la Bucuresti in anu 3, ptr a nu fi nevoita sa pierd acei 3 ani facuti in Constanta.
Eventual dc exista vreo lege care imi interzice acet demers, sa stiu k am facut tot ce se putea ptr a-mi continua studiile...fara a o mai lua de la capat,daca am acest drept.
Va multumesc.