avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate underscore

Activitate underscore

Va multumesc pentru raspuns. Sunt bisexual. Doamna nu detine nicio poza. Iar Pozele pe care le-am primit de la minor erau cel mult intime nicidecum pornografice, cel putin asa consider eu.
Va multumesc de raspuns.
Am platit de frica. Nu ma aflu in tara. Nu o cunosc pesonal pe doamna. M-a dominat psihic si inca pot spune ca sunt nelinistit. Vreau doar sa se termine calvarul caci nu mai functionez normal. Ma simt vinovat de sexting si de situatia creata.
Banii au fost trimisi prin transfer bancar. Convorbirile le am, fiind mesaje vocale sau text din partea dansei pe whatsapp.
AM 40 ani. Ne-am cunoscut la fotbal, in oraselul copiilor. L-am vazut o singura data. Banii au fost pretinsi la modul urmator: sa ma gandesc la o solutie ca ea sa nu ajunga la politie apoi mi-a spus ca nu are bani sa dea pentru luarea minorului in plasament, aparent afalndu-se in derularea procedurilor de plasament. Mai exact bani de spaga. Suma pe care am trimis-o a fost de 1100ron. Ieri a mai cerut inca 1800. Nu am trimis pentru ca nu am.
Buna ziua,
De 3 zile sunt intr-o teroare/stress continuu.

De vreo 2 ani sunt prieten cu un baiat minor (anul acesta implineste 17 ani), aflat in grija statului. Vorbeam foarte rar lucuru neinsemnate. Eu nu initiam niciodata discutia. Precizez de la bun inceput, nu sunt pedofil.
In ultima luna insa am vorbit mai des decat de obicei si au fost si discutii cu tenta sexuala, mai precis sexting. Cateodata au fost si poze venite din partea lui, dar poze decente, cu activitati obisnuite (cand lua masa, sau era pe strada) dar si cateva poze indecente, care puteau fi ale lui sau luate dupa net.
Acum apare problema. Doamna D, aparent ar vrea sa il ia in plasament. A luat telefonul minorului fara ca el sa stie si a observat cateva discutii. Si-a trimis discutiile pe mailul ei si la incurajat pe minor sa imi mai trimita poze obscene. Mentionez ca cele 3 discutii pe care le-a trimis ei pe mail sunt sub forma doar de text, conversatii normale, nu neaparat lungi dar si cu elemente de text, obscene. Nu am nicio poza stocata in telefon de la minor, si nu exista poze stocate nici in alta parte. Doar daca doamna D a retrimis poze din telefonul minorului in telefonul ei, nu cunosc asta.

Dupa o saptamana, doamna D a inceput sa imi scrie si sa imi lase mesaje vocale si pe langa morala de rigoare, pe care mi-o insusesc, m-a amenintat ca daca nu gasesc o solutie se va duce la politie si imi va distruge viata. Sunt inca in stare de soc, dabia mai mananc de 3 zile....
Am cedat santajului si am trimis deja o suma de bani catre doamna D, dar ieri a venit cu alte pretentii.
Minorul, si el este terifiat ca si mine si nu imi vrea raul.
Imi fac mea culpa dar am nevoie de un sfat.