avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Activitate Alexzsky2

Activitate Alexzsky2

Multumesc frumos. Stau la sat,judecatoria la oras,acolo s-a judecat.Voi cauta pe net. Asadar,nu este nevoie si de plangere la politie?
Adica la judecatoria unde a fost judecat cazul sau la politia comunala? Multumesc.
Cu privire la alocatie,am depus sa se faca pe numele meu. Care este procedura cu un executor judecatoresc? Se depune la politie sau trebuie sa merg la judecatoria teritoriala? Multumesc.
Contribuţie pentru creştere şi educare minor
Buna ziua,in data de 21-02-2024 s-a pronuntat divortul definitiv,pe data de 22-02-2024 am legalizat decizia definitiva la judecatorie. Avand in vedere data pronuntarii,nevasta cerand prin proces trecerea la numele de dinaintea casatoriei,am inteles caci are la dispozitie 14 zile pentru schimbarea C.I. pe numele vechi. In urma acestui divort,s-a stabilit o plata lunara de aproximativ 500 lei pentru minorul ramas cu mine. Acum intrebarea mea este,cum pot proceda pe cale legala sa pot sesiza caci de la data stabilirii divortului definitiv,nevasta nu s-a achitat de indatoriile parintesti stabilite prin lege,privind minorul. Apoi mai nou,si-a insusit si alocatia de stat datorata minorului,pe luna trecuta.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Pensie alimentara minor
Va multumesc,care este procedura cu un executor judecătoresc,
Răspuns la discuția Pensie alimentara minor
Nu am acord notarial,a fost hotarare prin tribunalul regional. De la tribunal,se declara desfacuta casatoria.
Contributie pentru crestere si educare minor. Buna seara,in urma unui divort finalizat la data de 21.02 2024 instanta a stabilit ca domiciliul minorului sa ramana la tata. Totodata obliga parata la plata lunara in jur de 500 lei de la data de 17-10-2023. Intrebarea este de cand trebuie sa faca plata,daca pot face ca acei bani sa vina pe un cont de card si ultima intrebare,ce pot face in cazul in care parata a ridicat alocatia pe luna aceasta si nu a dat minorului. Va multumesc.
Va rog in 2 cuvinte ce inseamna procedura de executare silita,acest termen ma sperie,va rog frumos o explicatie simpla.

Va multumesc pentru raspuns.
Drept de vizita copil de 12 ani. Buna ziua,minorul locuieste cu tatal,daca instanta decide ca minorul sa fie luat de catre mama pentru vizita iar copilul nu doreste acest lucru sa plece la locuinta mamei provizorie,poate fi obligat sau luat cu forta impotriva vointei lui la varsta de 12 ani? Mentionez caci nu s-a stabilit divortul ci doar s-a cerut in instanta stabilire domiciliu minor,ancheta sociala iar mama este de acord ca copilul sa stea la tatal sau. Multumesc.
Răspuns la discuția amenintat pe nedrept pe forum
Multumesc pentru raspunsul primit.