avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate Ticu1976

Activitate Ticu1976

Dacă noi locuim în Piatra Neamț și nou născutul s-a născut la o maternitate din Iași la care primarie trebuie sa ma duc pentru certificatul de nastere al copilului.
Am sunat la acel numar si a raspuns un barbat care a spus ca a dat telefonul unei colege care avea nevoie ,si ca o sa ma sune cand se intalneste cu ea..Noi banuim cine este dar nu stim sigur si de am decis sa asteptam poate face o greseala si se da de gol.Daca nu va trebui sa o provocam cumva sa faca greseli.
Sotia mea a primit un telefon de la o persoana necunoscuta care i-a spus ca are o relatie cu mine,ca vreau sa o parasesc etc.Noi vrem sa aflam cine este persoana respectiva ca sa o dam in judecata pentru calomnie si afirmatii mincinoase.Am fost la politie dar nu au vrut sa primeasca plangerea pe motiv ca nu este de natura penala.Ce se poate face in acest caz pt. ca cine umbla cu astfel de mizerii sa poata fi pedepsita de lege?
am intrebat si mi-au confirmat.Dar nu inteleg daca a fost platit cand s-a facut lichidarea pe luna aprilie de ce mai este necesara aceasta declaratie acum.
pe 3 martie 2021 mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca,dupa care m-am angajat in alta parte pe data de 1 aprilie.Pe data de 15 aprilie am fost in carantina din cauza unui contact direct cu COVID pana pe 29 aprilie.In urma unor neintelegeri mi-am dat demisia pe 25 iunie.Pe 30 iunie m-au sunat de la resurse umane sa ma duc sa dau o declaratie pe popria raspundere ca nu am lucrat in perioada 5-31 martie.Imi poate explica si mie cineva despre ce este vorba.Multumesc.
am fost exmatriculat in anul 2 pentru ca nu am putut sa-mi achit taxele si nu am avut posibilitatea sa semnez contractul de studii.Ce pot face pentru a-mi continua studiile?
Este obligat chiriașul să suporte o parte din cheltuielile cu reparația centralei,instalației electrice etc
Daca sotia are o sarcina cu risc mare si are nevoie de îngrijire permanenta pot sa-mi iau concediu medical sau concediu de crestere a copilului mai devreme?
Daca îmi dau demisia de la locul de munca si ma angajez in alta parte dupa câteva zile dupa cât timp pot beneficia de calitatea de asigurat?
Pot cere o suspendare temporară pentru a rezolva probleme personale dacă sunt executat silit?