Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
cine ti-a spus d-le sa intri cu berbecul. eu ti-am spus ca poti rezolva impreuna cu cond. asociatiei pe cale amiabila cu rudele proprietarei daca aceasta este bolnava psihic. eu ti-am explicat ca nimeni nu poate intra intr-o locuinta decat cu aprobarea proprietarului sau cu ordin de la procuratura. atunci poti vedea ce are instalatia cand vei intra in apartament si in apartament se intra cum ti-am spus. daca esti irascibil nu mai intra pe acest site si cere ajutor.
Vlad M. a scris:
Ca avocat ar fi trebuit sa stiti ca nu pot intra eu cu berbecul peste locatar in casa, mai mult cu cat v-am servit legea si articolul care pot ajuta in situatia asta.
Oare ati citit ce am spus? Am cerut suportul singurei entitati care ne poate ajuta in cazul asta ... asociatia de proprietari , care prin administrator si presedinte au o atitudine pasiva fata de toata situatia.
Iar daca nu vor sa indeplineasca atributiile pe care le au, pot fi fortati sa o faca .
Sigur sunteti pe subiect "domnule avocat" ?
In speta supusa discutiei,initial incercati solutionarea amiabila prin implicarea responsabilitatii proprietarei mama
In cazul in care tentativa amiabila nu se materializeaza,asociatia de proprietari are dreptul sa notifice oficial proprietarul/coproprietarii cu obligatia remedierii deficientelor existente la partea individuala de instalatii -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta