avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters467914

Activitate ContSters467914

Imi pare rau ca raspund asa tarziu dar au fost sărbătorile pascale,deci banii i-am.primit cash pentru simplul fapt ca nu aveam cont in euro in tara si nu am vrut să vin in tara doar ca sa deschid un cont,cu bani cash am cumparat 2 imobile,acum sunt in cautare de al treilea,ar fi mai bine sa deschid cont si sa imi trimita banii in cont si sa scrie donatie?
Încă o intrebare,actul de donatie este bine sa fie facut in Germania si sa il traduc,sau cand face ruda mea o vizită în tara sa trec pe la notar sa il fac?cum ar fi mai bine?
Multumesc.
Recomandați un avocat pe care sa il consult?
Mi-as pune intrebari,dar daca ruda este foarte bogata de ce ar fi o problema,plus ca daca trebuie poate sa le răspundă oricand ca a dat banii din propria bunavointa,cum am zis nu este nimic ilegal,pe acei bani sunt plătiți taxe si impozite.
I-am primit deja in mai multe tranșe,adică cum am avut nevoie,banii vin de la o rudă in functie de necesități,nu este ceva oficial.
Sumele sunt mari,este de ajuns un act de donatie?ar trebui sa scrie si ceva in plus?
Buna ziua,eu primesc bani de la cineva ca donatie,cu acei bani am cumparat cateva imobile in Romania,acei bani care ii primesc sunt bani albi,este plătit impozit pe ei.
Intrebarea mea este daca imi bate anaful la usa ce fel de act trebuie să fac la notar sa nu am probleme?Nu este nimic ilegal sau ceva dar vreau sa fiu acoperit.
Este suficient un act de donatie?
Multumesc