avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate elenaoana@yahoo.com

Activitate elenaoana@yahoo.com

Rugaminte: daca poate cineva sa-mi spuna ce se achita la bugetul de stat pentru tichetele cadou acordate membrilor unui Sindicat. Mentionez ca acordarea acestora este prevazuta in statutul Sindicatului ca si acordare ajutoare sociale. Multumesc!
Multumesc mult de tot!
Rugaminte: credeti ca puteti sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu achizitii/livrari de bunuri intracomunitare? O societate comerciala, neplatitoare de tva in Romania, face comert on-line. Achizitioneaza marfuri din Romania si state UE, vinde fara TVA in Romania. Achizitiile din state UE sunt inca sub plafon; intre timp a solicitat si primit cod TVA intracomunitar si vinde/emite facturi in state UE (factureaza fara TVA). Ce declaratii trebuie sa depuna? Dupa ce a primit codul de TVA intracomunitar se mai tine cont de plafonul de 10000 euro la achizitii intracomunitare?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
O societate comerciala, neplatitoare de tva in Romania, face comert on-line. Achizitioneaza marfuri din Romania si state UE, vinde fara TVA in Romania. Achizitiile din state UE sunt inca sub plafon; intre timp a solicitat si primit cod TVA intracomunitar si vinde/emite facturi in state UE (factureaza fara TVA). Ce declaratii trebuie sa depuna? Dupa ce a primit codul de TVA intracomunitar se mai tine cont de plafonul de 10000 euro la achizitii intracomunitare?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Răspuns la discuția Presedinte Sindicat
Va multumesc!
Răspuns la discuția Membru sau simpatizant?
As spune ca sunt membri daca platesc cotizatii.
Un Presedinte de Sindicat este ales de catre membrii de Sindicat. Intrebarea mea este urmatoarea: se incheie contract intre Sindicat, (persoana juridica) si Presedintele ales? Daca da, ce fel de contract?