avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters469444

Activitate ContSters469444

Răspuns la discuția Divorț
Mulțumesc frumos pentru răspuns
Dar ma gândesc ce tată își abandonează familia , fuge de responsabilități și pleacă la mama lui când el are un copil de crescut . Credeti_ma banii sunt și de rata și pentru facturi și să ne întreținem , dar el îi bagă la aparate , ii tine ascunși de mine!

Răspuns la discuția Divorț


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu inteleg din postarea dvs ce pretentii aveati de la avocat sa il sfasie pe sotul dvs,sa se lupte in instanta corp la corp cu sotul si av acestuia,Problema dvs nu este nici mai simpla dar nici mai complicata decat a tuturor celor care au divortat din punct de vedere juridic nu este foarte complexa din punct de vedere emotional depinde numai de dvs cat va lasati afectata,Discutati cu un av ,cu calm pt a intelege ce puteti obtine si ce nu,Clar divortul se pronunta,domiciliul minorului o sa fie stabilit la dvs,o sa fie stabilita o pensie de intretinere si un drept de vizita pt tata,,,Custodie'' exclusiva probabil nu o sa obtineti dar nu conteaza prea mult .Succes,


Probabil m-am exprimat eu greșit în legătură cu avocatul , nici pe departe sa existe lupta corp la corp , eu am rămas puțin dezamagita pentru că în nici 5 minute am încheiat conversația . Credeam că merg îmi zic povestea iar de acolo incepem procedurile dar nici pe departe deja în nici 5 minute a mai apărut un client !
În legătură cu actele pe care le tine la mama lui ce pot face ? Actele ap sunt și pe mine !
Discuție Divorț
Nici nu știu cu ce sa incep
Am cea mai nefericită căsătorie la nici 26 de ani alaturi de cel mai indiferent soț împreună avem 1 fetiță .!
Doresc să divorțez doar că mă termina ideea că fetița mea va avea cel mai mult de suferit iar eu o vreau cu orice preț ,vreau custodie exclusiva .
Soțul dacă îl pot numi așa este de o indiferenta totală față de noi , nu a pus 1 data mana pe cărucior sa plimbe copilul , nu îl interesează nimic ce tine de ea de noi zice ce aste mica unde sa iese sau ce sa facă cu ea că nu știe nu înțelege , acum are 1a8l.
Noi avem cumpărat un apartament în rate , este cumparat după căsătorie ,rata este pe el , el mă amenința că pleca din casă se duce la mama lui și nu mai plătește nimic renunță la el că nu ne ajungem cu banii in contextul când el este mereu la păcănele , pariuri sportive și bea zilnic ,, bea șise îmbată acasă singur . Mă toaca psihic toată ziua .!
Are și sesizare făcută de mine la politie dar nu mau băgat în seamă , am sunat sâmbăta iar lunea au zis că o sa mă sune sa merg sa dau declarație , nimeni nu a zis nimic pe atunci era copilul foarte mic , unde stam acum nu am pe nimeni la cine să las copilul , a plecat cu cătușele pe mana sa comportat foarte urat fata de ei .
Și mai are și alte sesizari făcute de alte persoane este de o nesimțire maximă !
Întrebarea mea este la divorț se iau în considerare reclamațiile făcute la politie ?
Mă amenința daca plec de la el le face rău alor mei , ca suna ANAF_ ul sa vada cu ce banii își construiesc ei pensiunea , că ne lasă pe drumuri ! Încotro as luao numai amenințări , de politie nu se pune vorba pentru că un cumnat de.a lui cunoaște toată poliția !
Banii acasă nu lasă 1 leu . Îmi scoate ochii de rata , eu acum stau acasă cu fetița și primesc indemnizația iar apoi mă întorc înapoi la lucru .
A luat toate actele apartamentului din casă pentru că i-am zis că vreau să îmi schimb domiciliul pe casa mea ... Noi după căsătorie am stat puțin la casa lui părintească iar domiciliul îmi este acolo . Nu vrea sa îmi aducă contractul apartamentul !
Am ajuns și la avocat dar m-am dus poate la cel mai puțin vocal am ieșit afară plângând și nu știam încotro să o mai iau .
Chiar nu știu ce să fac . La comportamentul și reacțiile lui am impresia că a luato puțin razna .
O zi frumoasa