Terenurile despre care v-am vorbit nu sunt trecute in actul de donatie..au fost trecute de pe bunicu pe mine doar la agricol iar eu timp de 8 ani am platit impozit dupa ele.tata acum le-a trecut pe el...eu nu mai am nici un drept asupra lor?nu pot sa mai intru in posesia lor nici macar partial ? Multumesc.
Bani pe impozit i pot obtine pe toti accesti ani sau doar pe ultimi 3 ani?care este modalitatea de a recupera bani ?
Acum 8 ani bunici mei mi au donat casa si teren.in contract specifica k au drept de uzufruct atat ei cat si tatal meu.bunica a murit intre timp.problema e k tatal meu s a dus la primarie la agricol si unde pe atunci bunicu a trecut 2 terenuri pe mine tata acum le a trecut pe el...nu stiu cu ce drept.in toti accesti ani eu am platit impozit dupa toate terenurile.cele 2 terenuri despre care vorbesc nu sunt trecute in contractul de donatie s a schimbat doar la agricol de pe bunicu pe mine.as dori sa stiu daca eu mai am dreptul asupra terenurilor sau daca tata a procedat legal k le a trecut pe el fara a avea succesiune.si cum pot recupera bani de pe impozit daca nu imi mai revin mie?