avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate miha060606

Activitate miha060606

Dacă un pensionar cu pensie de 1500 lei deține și o locuință pe care o închiriază cu 550 lei lunar , cât are de plată impozit și CASS , conform noii legislații?
Dacă un pensionar cu pensie de 1500 lei deține și o locuință pe care o închiriază cu 550 lei lunar , cât are de plată impozit și CAS , conform noii legislații?
Buna ziua! Am mai pus aceasta intrebare si revin, deoarece nu am primit raspuns: Am un copil de 2 ani și 3 luni , ma aflu in stimulent de insertie de la data nasterii copilului. Mai am un copil nascut in luna aprilie. Pot beneficia de stimulent de insertie si pentru cel de al 2-lea copil?Unde depun cererea/dosarul? La primaria de domiciliu sau AJPIS?
Buna ziua!Ma numesc Pop Ionela și vă rog să mă lămuriți în următoarea situație: soțul meu se află în stimulent de inserție pentru fetița noastră, de la data nașterii acesteia. Ea urmează să împlinească 2 ani și 3 luni pe 1 mai . Am născut pe data de 15 aprile un băiețel. Întrebarea mea dacă este soțul poate beneficia în continuare de stimulent pentru fetiță , până la împlinirea vărstei de 3 ani, dar în același timp și de stimulent pentru băiețel. Dacă da, unde depun dosarul sau cererea?

Mulțumesc anticipat!