avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Activitate L.V.

Activitate L.V.

Răspuns la discuția Anaf- somatie si titlu executoriu
Nu am prevazut, am aflat ca aveam debitul ala de 210 lei tocmai de la sumele plătite în 2017,
De la sumele plătite anul trecut au zis ca s-a născut o creanță de 210 lei (tot pentru 2013), 1274 lei care a venit anul asta de plata fiind dobânzi și penalități întârziere pentru suma plătită anul trecut
Dar anul trecut nu mai era nimic altceva de plata decât datoria, o datorie când vine nu se plătește cu penalitățile aferente ? dobânzile și penalitățile se trimit peste ani de zile sa se mai coacă ? fără nici un act de înștiințare ceva, direct titlu executoriu ?
Nebunie.
Buna ziua! Am primit un titlu executoriu de la ANAF in care se specifica ca datorez niște sume pentru contribuții sociale datorate de persoane care desfășoară activități independente.

Problema este ca eu am închis si radiat PFA-ul in februarie 2016. La momentul închiderii am avut si control, unde a ieșit ca n-am nici o datorie, si nu mi-am făcut nici un fel de griji.
Am închis, plătit tot ce mi s-a cerut, și am radiat PFA în 2016

In 2017 primesc un titlu executoriu ca datorez undeva pe la 2000 lei pentru contribuții sociale pe câteva luni din 2013. Am plătit și am întrebat dacă mai am datorii, iarăși mi-au zis ca nu am nici o datorie.
Luna asta iarăși am primit un titlu executoriu împreună cu o somație in care se specifica ca datorez 210 lei, (nu am idee pentru ce luna sau ce an) suma la care mai este adăugată DO 558 lei si PI 449 lei.

Ma dispera situația, nu trebuia sa primesc o înștiințare ceva ? nu mai vorbim ca nu am avut cunoștință de vreo datorie, și sa fi vrut sa plătesc ceva de care nu aveam idee tot nu aveam nici un document în baza a ce sa plătesc. Cum sa rezolv definitiv odată ?