Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna seara,
Daca nu exista un inscris OFICIAL din care sa rezulte ca minorului i s-a permis de AMBII parinti sa iasa din tara sa nu fie lasat.
Nu cred ca nu se gaseste o sentinta avand in vedere ca o asemenea sentinta nu poate avea o vechime mai mare de 5 ani.
Cine a spus chestia cu 8 ani?
Cred ca ati vorbit cu un jurist de genul Nicolicea sau Iordace.
Luati legatura cu un AVOCAT care sa va sprijine sa va gasiti sentinta sau sa va ajute sa actionati tatal in instanta pentru ca sentinta pronuntata sa substituie acordul.
Mama sper ca merge la notar sa semneze acordul.
Încercaţi şi pe site-ul Tribunalului de care aparţine Judecătoria, poate s-a judecat la Tribunal .
Decăderea din drepturile părinteşti se decide după un proces, unde există un număr de dosar.Căutaţi pe portalul "Just.ro", la Judecătoria unde s-a pronunţat decăderea din drepturile părinteşti, la "dosare" numărul dosarului, prin tastarea numelui tatălui şi prin parcurgerea dosarelor în care apare numele lui.
Încercați să întrebați avocații cât va cer sa rezolve problema si o vor rezolva.
Ei se ocupa de penal pentru ca in civil nu se dau bani...
De aceea v-au a spus asa...ca nu au timp...decat daca sunt platiti...
Dacă lucrează în penal pot scoate rezultat cu mult mai bun decat cei din civil...zic eu...
Buna seara,
Minora, insotita de mama ei, sa mearga la arhiva judecatoriei resita si sa solicite actul pierdut.
Daca nu reuseste sa apeleze la un avocat care stie ce sa ceara.