avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Nora1

Activitate Nora1

În blocul nostru interbelic cu un anume stil din zona protejata proaspat renovat pe bani mulți s-a mutat cineva care a tăiat coloanele cu capiteluri care erau construite in arcade din dreptul ferestrei lui ca cică îl deranjau,dărâmănd deci zidaria și si-a pus termopâne stricând deci centrul de greutate al zidului din fata ferestrelor lui stricând și stilul arhitectural al blocului cat si aspectul de bloc renovat cu grija.
A făcut totul pana toată lumea era în concediu în august iar acum de 2 luni la insistentele noastre de a reface ne spune ca e treaba lui ce a făcut, ca nu a știut ca are nevoie de autorizatie,ca nu vrea sa refacă etc.
Ce putem face în aceasta situație ca sa refacă ce a stricat?
mulțumim anticipat
Suntem o asociatie de proprietari si avem o problema grava,blocul nostru este construit in 1942 de George Damian si avem Urgenta 2 pe lista primariei.Alaturi se afla un teren de 3700 m pe care l-a cumparat cineva si doreste sa se lipeasca la calcan cu noi la strada iar pe spate sa construiasca parcari la 3 m distanta de limita de proprietate.
Problema este ca au propus subsol dublu absolut pe tot terenul si vor sa faca excavatie adanca de aprox 6 m !
Noi nu dorim la calcan un turn de 8 etaje in timp ce noi avem doar 5 etaje si facem parte din zona protejata 7 Ferdinand .Cp1b.
Sa zicem ca problema etajelor nu este cea mai grava dar excavare de 6 m adancime stim cu totii ce riscuri implica !
Nu ne-a propus nimeni nici expertiza nici consolidare desi asa scrie la lege !
Ce putem face ca sa faca subsol simplu,normal si nu dublu ?
Mentionam ca am facut deja alte 2 sesizari pentru aceasta propunere de PUZ care acum cateva luni arata si mai ingrozitor .
Mergem iarasi cu sesizare la urbanisn?
Am uitat sa spun ca au afisat noua propunere PUZ mintind ca a fost afisata cu 18 zile inainte desi de abia o afisasera si scria acolo ca nu avem dreptul la sugestii decat 15 zile.
Asteptam un raspuns
Multumim