avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Activitate ioanaviviana

Activitate ioanaviviana

Buna ziua tuturor,

Va rog daca se poate sa-mi dati un model de fisa de lichidare? Adresa mea cencu.viviana@gmail.com.
Multumesc anticipat.

Viviana
Am sediu social in Ilfov, va rog puteti sa-mi dati relatii ca sa o obtin?

multumesc
buna ziua,

Am o speta si va rog daca ma puteti ajuta.......

Daca am un SRL si sunt asociat unic si am imprumutat societatea cu o suma de bani acum ceva vreme, SRL nu mi-a dat banii inapoi, pot majora capitalul social cu acesti bani?

Intocmesc decizia asociatului privind majorarea de capital, actul constitutiv modificat si procedura la RECOM?


Multumesc

Buna ziua tuturor,

Am nevoie de un sfat si de aceea apelez la voi specialistii. Am de facut un referat cu titlul de mai sus. Ma gandeam sa pun in discutie profesia de mediator paralel cu cea de avocat si consilier juridic pe de o parte.Sunt in pana de idei.

Va rog daca mai aveti vreo idee si ati vrea sa mi-o impartasiti, v-as fi profund recunoscatoare.

Multumesc frumos.
Buna ziua,

Va rog, poate ma puteti ajuta.....
am nevoie de un model si detalii pentru completare.
Va multumesc
Am o mare rugaminte: care este capitalul minim pentru infiintare, care este numarul de actionari, ce date trebuie sa mai cunosc pentru a infiinta o societate pe actiuni?

Mutumesc frumos
Răspuns la discuția este legal?
elis a scris:

Trebuie sa aveti aprobare de la ITM pentru fiecare angajator in parte, daca veti îndeplini atribuţii de întocmire, completare şi evidenţă a carnetelor de muncă ale salariatilor acestora.


va multumesc pt raspuns. Pe mine ma intereseaza de fapt, daca SC la care lucrez poate incheia contracte de prestari servicii resurse umane cu terti, avand in vedere ca are aceste caenuri ca activitati secundare, eu lucrand in cadrul firmei ca inspector resurse umane. SC vrea sa presteze acest serviciu pt alte SC.
Deci trebuie sa ma interesez la ItM ?
Discuție este legal?
:( Buna ziua,
Sunt inspector resurse umane, am absolvit cursul in urma cu 2 luni.Lucrez la un srl, aceasta societate are ca obiecte de activitate secundare:cod CAEN 7810 Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă; 7820 Activităţi de contractare, pe baze temporare, a personalului şi 7830 Servicii de furnizare şi management a forţei de muncă, activităţi secundare ce se vor desfăşura la sediul social.
Am contract de munca incheiat la acest srl.
SC ar putea incheia un contract de prestari servicii pt a presta activitatea de resurse umane pt alte societati? Daca eu as avea CIM incheiat 2 ore / luna cu un salariu modic la fiecare societate care va incheia contract de prestari servicii resurse umane, as putea sa tin cartile de munca pt operare, iar societatea la care eu sunt angajata( prin mine inspector de personal) poate legal sa ofere acest tip de servicii?
Multumesc anticipat de ajutor...
daca am o conventie cu o societate dintr+o alta tara, care nu are nici reprezentanta nici sucursala in Romania, contract prin care eu primesc o indemnizatie lunara?
Am carte de munca la o societate romaneasca, dar in afara de asta mai prestez alte activitati pt aceasta societate externa si vreau sa-mi declar venitul ca sa nu am probleme cu statul roman.
Am fost la administratia financiara de sector, la registratura nu au stiut sa-mi dea relatii.....:((

Multumesc