avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Primainvest Consulting Ltd.

Activitate Primainvest Consulting Ltd.

Buna ziua,
In contextul in care un SRL cu caen principal 7022. Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, initiaza o serie de investitii financiare in nume propriu, respectiv din veniturile obtinute in activitatea de baza (consultanta) si/sau aporturi asociati initiaza investitii financiare (actiuni listate, depozite, unitati de fond) care vor genera venituri financiare anuale, care ar fi codul CAEN potrivit pentru autorizarea acestei activitati. Mentionez ca activitatea de investire a fondurilor proprii se va consolida de la an la an si in timp va ajunge sa insemne mai multe de 50% din veniturile totale anuale ale firmei in cauza. Investitiile vor fi doar in nume propriu si sub nici o forma pentru alti terti!
Noi am opta pentru CAEN 6499 - Alte activitati financiare.
Ultima intrebare se refera la faptul daca in urma autorizarii acestui CAEN , firma in cauza intra sub incidenta unor reglementari de tip IFN, BNR, ASF, etc
Multumesc anticipat,
Răspuns la discuția proiect nou impozit forfetar
Multumesc,
imi puteti transmite un link unde gasesc varianta integrala a proiectului?

Cu stima,
Buna ziua,

As dori sa stiu daca in noul proiect privind impozitul forfetar, firmele de consultanta CEN 7022 se regsesc sau nu i categoria celor platitoare de impozit forfetar.

Multumesc
Răspuns la discuția investitii fara moarte la bursa
Warren Buffet: "Marile ocazii favorabile de a investi se ivesc prin preajma atunci cand companii de prima mana sunt inconjurate de circumstante neobisnuite, care provoaca scaderea actiunilor lor."
Răspuns la discuția ACTIONAR BURM
Informatii utile:

[ link extern ]

pe societatea mentionata de dvs. la aces moment (12.02.09) exista in piata un singur ordin de cumparare la 0.1000 ron/actiune.

Dvs. va trebui sa lansati un ordin de vanzare la un pret agreat de dvs.

Desigur va trebui sa discutati cu un broker.
Legat de posibilitatea vanzarii actiunilor la acest moment:

"Acţionarii Fondului Proprietatea au posibilitatea să-şi cesioneze titlurile conform Legii societăţilor comerciale, până la listarea Fondului la bursă. Depozitarul Central poate, după intrarea în vigoare a hotărârii de Guvern, respectiv de la momentul publicării în Monitorul Oficial, să opereze vânzările de acţiuni ale Fondului Proprietatea. Astfel de tranzacţii se fac şi în cazul cesiunii titlurilor societăţilor închise"

Este foarte posibil insa ca anul acesta sa avem in sfarsit fondul proprietatea listat la bursa si sa aveti posibilitatea sa le vindeti prin intermediul bursei.

[ link extern ]

Este foarte posibil sa fie legate de rezultatele (asteptarile privind evolutia financiara: cifra afaceri/profit) la Q3.
Subscriu la ideea colegului cu referire la posibilitatea postarii periodice a unor opinii, analize, sinteze ale unor reprezentanti avizati implicati in piata de capital. Cu siguranta intre cei prezenti pe avocat.net sunt multe persoane interesate de piata de capital din Romania.

Felicitari pentru acest demers!
Răspuns la discuția Vanzare actiuni SIF
Va recomand sa accesati websitul Bursei de Valori Bucuresti unde puteti afla detalii despre toti intermediarii autorizati si informatii legate de tranzactionare:

[ link extern ]

Puteti face selectia intermediarilor dupa localitatea in care va aflati pentru a avea un acces mai facil.

Mult succes!