avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine

Activitate Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine

Buna ziua,

Actiunea este de domeniul civilului si da, se poate introduce actiunea pe cale separata.

Cu stima.
Răspuns la discuția Terenuri suprapuse
Buna ziua,

Inteleg ca sunteti dat in judecata intr-o actiune avand ca obiect revendicare teren. In cadrul litigiului se vor analiza titlurile de proprietate aferente terenului suprapus, al dumneavoastra si al domnului. Dupa compararea titlurilor, instanta va analiza care titlu de proprietate este preferabil celuilalt.

Pentru situatia amiabila trebuie sa va intelegeti cu persoana care v-a dat in judecata, nu va pot da un sfat intrucat depinde de persoana in cauza, daca accepta si in ce conditii.

Pentru etapa litigioasa trebuie studiata actiunea formulata si documentele pe care se sprijina si documentele pe care le detineti. Puteti formula o cerere reconventionala prin care sa invocati uzucapiunea.

Cu stima.
Buna ziua,

Depinde de clauzele din cuprinsul contractului de comision si daca ati semnat un acord de vizionare cu privire la imobilul care a fost ulterior achizitionat.

Cu stima.
Buna seara,

Documentele se depun la registratura si de la registratura sunt depuse la dosarul fizic.

Cu stima.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Verificarea legalitatii procedurii poate fi analizata doar dupa verificarea documentelor de care faceti vorbire: proiect reabilitare, contractul de reinoire loc de parcare, contract inchiriere loc de parcare.

Cu stima.
Buna ziua,

Nu se intelege situatia de fapt. Ce titlu de proprietate aveti cu privire la teren? este vorba de un teren detinut in indiviziune cu alte persoane? ce titlu de proprietate detin celelalte persoane? daca este vorba de o situatie de indiviziune se formuleaza actiune de iesire din indiviziune.

Cu stima.
In functie de motivele concrete pentru care s-a pus poprire pe conturi se poate formula contestatie la executare in termen de 15 zile de la momentul la care ati luat la cunostinta de executarea silita.
Buna ziua,

Depinde de obiectul cererii. Daca solicitati despagubiri foarte probabil sa se decline competenta la instanta de drept comun si sa fie necesar sa achitati taxa de timbru.

Nu se achita taxa de timbru pentru litigiile avand ca obiect contestatia impotriva unei decizii a angajatorului nu si pentru orice alte situatii care ar izvori dintr-un raport de dreptul muncii.

Cu stima.
Răspuns la discuția Câine violent
Buna ziua,

Cat timp cainele este in curte si pana la acest moment nu s-a produs niciun incident nu puteti efectua niciun demers. Intr-adevar este infractiune insa este o infractiune de rezultat, insemnand ca fara o vatamare fizica nu putem discuta de o infractiune. Daca cainele ar fi pe strada stapanul ar avea obligatia de a-i pune botnita, fiind in curte privata nu exista aceasta obligatie.

Cu stima.
daca in contractul de comodat sunt mentionate toate clauzele care guverneaza relatia contractuala este in regula doar contractul de comodat, desi, o conventie intre angajat si societate cu privire la bunul proprietate personala al acestuia nu ar incurca.