avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am obtinut cetatenia italiana si mi-au retinut ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am obtinut cetatenia italiana si mi-au retinut certificatul de ...

Am obtinut cetatenia italiana si miau retinut certificatul de nastere ,cum pot avea duplicatul pentru a renova vuletinul romanesc

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat de nastere fara cetatenie bogdan18me bogdan18me Salutare,am si eu o problema. Prietena mea Maria e nascuta in Cluj-Napoca dar de mica a plecat cu mama ei in Italia,unde aceasta s-a recasatorit. Mama ei a ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere Noah.tullio Noah.tullio Am un bebelus 4 luni nascut la cluj certificat de nastere de cluj pasaport romanesc sunt necasatorita am incercat sa il pun pe numele tatalui dar pentru ca el ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat nastere pentru cetatean roman si italian, cu domiciliul in italia zorana85 zorana85 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: -tatal meu, cetatean roman, locuieste de 10 ani in Italia unde are si domiciliu ... (vezi toată discuția)