avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate Avocat Nicoleta Ciobanu

Activitate Avocat Nicoleta Ciobanu

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneți contestație la executare tocmai pentru faptul ca lg în baza căreia s-a aplicat amenda pt PFL a fost desființată.
Contestatia are termen de 15 zile de când ați primit somația de executare sau de când ați luat la cunoștință de poprirea veniturilor.
În plus, procedura contestatiei la executare presupune plata unei taxe de timbru calculata conform OG 80/2010, iar cererea de suspendare a executării presupune și aceasta plata unei taxe de timbru de 1000 de lei.
Oricum nu mai sunteți în termenul legal pt contestatie.
Plangerea penala este cea mai buna pt situația dvs.



Ovidiubistrita a scris:



CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Depuneti contestatie la executare.

Plangerea penala are ca obiect infractiunile reclamate de dvs, nu executarea in sine.

Solicitati anularea actelor de executare, ca fiind nelegale.

Solcitati suspendarea executarii silite, avand in vedere falsul privind identitatea, respectiv infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Succes!

Mulțumesc pt raspuns. Contestația la executare are un termen limită în care poate fi depusă?


Bună seara. Am avut situați similare. Achiziționări de bunuri de la Altex printr-un IFN, cu buletinul. Plângere penala evident și studiat dosarul cu un avocat. Ținut legătura cât mai strâns cu procurorul de caz pentru a soluționa cu celeritate dosarul.
Importanta este data când a fost semnat contractul, nu când a fost aprobat creditul. Nu cred ca soția are interes sa solicite partaj. Însă dvs aveți interes sa solicitați partaj pe sumele de bani ce au reprezentat rate în timpul căsătoriei.
Cel mai bine ar fi sa meargă cu un avocat sa vadă dosarul. Probabil politia dorește sa determine partea vătămată sa își retragă plangerea văzând ca persoana care i-a făcut un bine este suspecta de săvârșirea unei infracțiuni.