avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate nstoica

Activitate nstoica

Buna ziua,l
Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila privind kurzarbeit si ce inregistrari se efectueaza la 31.12.2020 (ex. a) daca se inregistreaza in cont 7414 sumele neincasate la 31. 12.2020 din solicitarile lunilor precedente, neconfirmate de ANOF, tinand cont ca sunt aferente cheltuielilor din 2020;
b) daca la 31.12.20 se storneaza cheltuielile cu sumele solicitate la ANOF in perioadele precedente si neconfirmate de acestia, in corespondenta cu 438 analitic, pentru ca sunt aferente anului 2020) .
Cu multumiri anticipate.
Buna dimineata!
Va multumesc mult pentru raspuns.
Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns referitor la Kurzarbite(reducerea timpului de lucru pana la maxim 50%)?
Intr-o luna pot avea 2 saptamani de 4 ore si 2 saptamani de 8 ore?Am citit ca in OUG 132 putem folosi aceasta facilitate timp de 3 luni..
In revisal este corect daca modific de 2 ori in cursul aceleiasi luni si norma de lucru si salariul?
Multumesc frumos.
Buna ziua!
Am in somaj tehnic 4 angajati care vor pleca si ar trebui sa le achit si un bonus.Daca au fost in somaj mai pot acorda bonusul?Il pot inregistra sub forma de prima?
De la 1 septembrie nu vom mai avea nici o restrictie pe domeniul de activitate.Putem continua cu somajul tehnic pana la finalul anului?
Multumesc.
Buna ziua!
Un coleg a fost in somaj tehnic in perioada 20-26 iulie si pe data de 25 iulie i-a murit soacra.Mai beneficiaza de zile pentru eveniment familial in momentul in care revine la munca?