avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate jamesdean

Activitate jamesdean

pedeapsa poate fi cu executare. cautati-va un avocat
Răspuns la discuția FUNCTIONAR PUBLIC
poate contesta decizia de suspendare in contencios
(5) Admiterea în principiu a cererii de redeschidere a procesului penal face să curgă un nou termen de prescripţie a răspunderii penale.
dupa admisibilitatea in principiu a cererii de revizuire se poate invoca prescriptia speciala conf art 155 alin 4 si 5. ce sanse credeti ca sunt???
daca esti gasit vinovat nu scapi de inchisoare pentru ca se anuleaza beneficiul suspendarii conditionate
Răspuns la discuția comtetenta materiala
ideea e urmatoarea: instanta de la judecatorie s-a pronuntat pe partea penala dar si civila cu toate ca prejudiciul era de peste 500.000 ron....o delapidare, nu ar trebui sa disjunga ...si daca o disjunge....fiind o actiune contra patrimoniului....influenteaza si partea penala?!?!? deci pe cale logica ar trebui sa se judece in prima instanta de tribunal.....corect?!?!
ca sa inchida agentia trebuie sa aiba un document de la registrul comertului ca nu mai functioneaza sau e suspendata sau radiata....sau in stare de insolventa...etc
trebuie sa va indreptati impotriva administratorului....e cumva cazul mediatizat cu agenta care prezenta un apartament mai multor persoane si schimba yala?
daca agentia avea contract de munca cu agenta...atunci raspunde in solidar, ea fiind un reprezentant.
Răspuns la discuția DENUNT CALOMNIOS
parerea mea e ca nu se poate pe denunt calomnios avind in vedere..."indoiala rezonabila"
va sfatuiesc pe calomnie, pe civil...daca v-au terfelit in ziare
care este suma maxima) pentru care o instanta penala (judecatorie) este competenta sa judece in prima instanta??? multumesc...