avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate ana gabriela

Activitate ana gabriela

Buna ziua , as dori daca puteti sa-mi spuneti ce demersuri ar trebui sa faca sotul meu ptr. a beneficia de alocatie de stat ptr. 2 copii minori , avand in vedere ca lucreaza legal in Italia , are contract de munca pe perioada nedeterminata .
Ce inseamna dreptul la prestatii familiale.
va multumesc
As dori sa-mi spuneti care esre legea care reglementeaza statutul de gestionar.
Va multumesc.
Răspuns la discuția CM RETINUT DIN CO
salariatul are dreptul la 21 de zile co,dar a avut 60 de zile de c medical iar angajatorul ii calculeaza la timp efectiv lucrat adica fara cele 60 de zile de cm
As dori sa-mi spuneti cum se interpreteaza art.140 alin 2) Durata efectivă a concediului de odihnă anual se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil, este prevăzută în contractul individual de muncă şi se acordă proporţional cu activitatea prestată într-un an calendaristic.
daca puteti sa-mi spuneti daca angajatorul poate scadea zilele de concendiu medical din zilele de concediu de odihna, in cazul in care salariatul are mai mult de 30 de zile de concediu medical.adica
la 30 zile cm se scad 1.75 zile de co
Va rog sa-mi spuneti ce masuri pot lua in situatia in care s-a suspendat cim in temeiul art.65 alin.1, iar angajatorul refuza sa-mi acorde un salariu compensatoriu conform art.78 alin 1.
cu data de 29.09.2007 s-a terminat perioada de preaviz,iar data de 10.10.2007 a fost ultima zi de plata a drepturilor (lichidarea) salariale.
Va multumesc .