avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reglementari gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reglementari gestiune

As dori sa-mi spuneti care esre legea care reglementeaza statutul de gestionar.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 12 Februarie 2008
Lg. 22 /1969
Legea nr. 22 din 18/11/1969 privind angajarea gestionarilor, constituirea de garanţii şi răspunderea în legătură cu gestionarea bunurilor agenţilor economici, autorităţilor sau instituţiilor publice, publicata in Buletinul Oficial nr. 132 din 18/11/1969, modificata prin Legea nr. 54 din 08/07/1994 pentru modificarea unor prevederi din Legea nr. 22/1969 privind angajarea gestionarilor, constituirea de garanţii şi răspunderea în legătură cu gestionarea bunurilor organizaţiilor socialiste, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 181 din 15/07/1994.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea gestionarilor Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Stie cineva prin ce act normativ dupa revolutie a fost abrogata denumirea de \"organizatie socialista\"? Era pe vremuri o Hot. a Consiliului de ministrii nr. ... (vezi toată discuția)
Orientati-ma va rog frumos! Beauty Beauty Nu vreau sa par insistenta dar faceti-mi va rog macar o trimitere la legea care reglementeaza gestiunea comuna si la procedurile de incadrare a unei persoane ... (vezi toată discuția)
Garantie cosminia cosminia Buna ziua, am si eu o intrebare daca poate cineva sa ma ajute. Care este legea (daca exista ) prin care se opreste garantie salariala in cazul ... (vezi toată discuția)