avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate mariana 49

Activitate mariana 49

Buna seara,am si eu o intrebare:
La un contract de mandat ca presedinte al unei asociatii de proprietari remunerat cu 350 Ron net fiind si pensionar ce sume se retin catre stat care se platesc de catre asociatie si de cel ce este retribuit?
Multumesc anticipat
Buna ziua, ce ajutor poate primi o mama pentru cresterea copilului pana la doi ani in afara alocatiei daca aceasta nu a lucrat in ultimile 12 luni.Va multumesc anticipat.
Buna ziua,poate fi presedintele unei asociatii de proprietari o persoana care a vandut apartamentul fiului cu clauza viagera? Mentionez ca mama sta in bloc de din anul 1986. Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Apometre
pometrele se schimba pe banii fiecarui proprietar in parte sunt multi pensionari de unde sa plateasca? Este un moft personal
Răspuns la discuția Apometre
Imi cer mii de scuze ca nu am formulat bine intrebarea avem apometre dar presedinta vrea sa le schimbe pe motiv ca sunt vechi peste 5 ani si vrea sa punem cu citire prin unda radio ne poate obliga
Discuție Apometre
Buna seara,as dori sa stiu si eu cati proprietari trebuie sa-si dea acordul pentru a se monta apometre dintr-un total de 36 proprietari.
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Abuz facut de presedinte
a hotarat presedinta cu comitetul nu adunarea generala
Răspuns la discuția Abuz facut de presedinte
Poate nu am fost inteleasa sau nu m-am exprimat eu corect, trebuie sa mergem fiecare proprietar la banca si sa platim intretinerea ( sa depunem in contul asociatiei banii ) , totodata ne-a cerut sa dam copie dupa actul de identitate presedintei si ea sa le depuna la banca. Este corect si legal?
Presedinta noastra impreuna cu comitetul executiv au hotarat sa platim intretinerea la banca unde are deschis asociatia cont deoarece firma de administratie nu mai face casierie,este corect? I s-a spus sa angajeze alta firma care are si program de casierie dar nu vrea sa renunte la firma care o avem in prezent.Unde putem sa ne adresam cu o sesizare in afara de primaria sectorului in care locuim intrucat la primarie are relatii.Mentionez ca ne-a instiintat prin avizier ca a tratat cu banca si nu ne percepe comision dar trebuie ca fiecare locatar sa dea copie dupa actul de identitate. Este legal? Multumesc anticipat.
Buna seara, pentru femeie de serviciu la bloc se poate incheia conventie civila si care sunt darile care trebuiesc platite catre stat,timpul de lucru si pe ce perioada poate fi incheiata conventia. Mentionez ca femeia de serviciu este pensionara de drept ( limita de varsta ). multumesc anticipat.