avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apometre

Buna seara,as dori sa stiu si eu cati proprietari trebuie sa-si dea acordul pentru a se monta apometre dintr-un total de 36 proprietari.
Multumesc anticipat.
Jumatate +1, in cazul dumneavoastra 19 proprietari, dar atentie cei ramasi vor suporta diferenta dintre apa facturata si ce au declarat proprietarii cu apometre, pentru ca cei fara apometre pot lasa apa sa curga in voie!!
Vor fi discutii mari daca nu pun toti.
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2014
ContSters241232, utilizator
Imi cer mii de scuze ca nu am formulat bine intrebarea avem apometre dar presedinta vrea sa le schimbe pe motiv ca sunt vechi peste 5 ani si vrea sa punem cu citire prin unda radio ne poate obliga
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2014
mariana 49, utilizator
Tot jumatate +1, eu cred ca este o treaba buna daca sunt bani, atunci toate apometrele vor avea aceiasi clasa de precizie, se vor citi toate odata poate chiar odata cu apometrul general si nu vor mai fi discutii ca unu a vazut sau nu bine, ca unu a citit pe 1 si altul pe 10, ca a trecut in plus sau in minus "o galeata de apa", etc.
pometrele se schimba pe banii fiecarui proprietar in parte sunt multi pensionari de unde sa plateasca? Este un moft personal
Daca majoritatea hotarasc acest lucru inseamna ca este moftul majoritatii si nu un moft personal. Ca unii au bani iar altii nu, este alta chestiune si asa e in viata. Dar montarea unui sistem de citire prin radio este un pas inainte, o metoda ce usureaza gestionarea consumului de apa, o metoda ce inlatura multe inconveniente existente acum.

Alte discuții în legătură

Refuz inlocuire contoare de apa, pausal roberth roberth Buna ziua, am mai cautat pe forum dar nu am gasit decat spete adiacente cu speta pe care vreau sa o aduc in discutie.: - din cauza diferentelor foarte mari si ... (vezi toată discuția)
Apometre cu / fara citire radio florinapopa florinapopa Buna ziua In blocul in care locuiesc au fost schimbate apometrele in majoritatea apartamentelor. Eu, deocamdata, din motive tehnice, nu am facut-o, am ... (vezi toată discuția)
Citire contoare apa rece Roger25 Roger25 Buna ziua, As dori sa descriu problema de pe scara mea (dar si de pe altele invecinate, apartinand de aceeasi asociatie de proprietari): in fiecare luna pe ... (vezi toată discuția)