Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii importante pentru mine deoarece nu mă pricep deloc la latura juridică. Sotul meu este implicat intr-un dosar penal ,în postura de victimă. Acum un an a avut loc un incident foarte neplacut, in care el a fost maltratat de câțiva tineri ( foarte grav). Atunci au fost arestati 24 de ore, Din pacate singurul martor al sotului meu sunt eu, dar traim intr-o comunitate mică unde toată lumea știe adevărul. Ce mă neliniștește pe mine este că în decurs de 1 an am fost chemați la domnul procuror de 2 ori ( o dată atunci si o dată in martie 2018 ,cănd am fost audiați). Intre timp am angajat și un avocat ( dar nu de la început pentru că domnul procuror ne-a asigurat că ne v-a face dreptate) care ne spune , când îl întreb de ce nu se mai face nimic ( din martie ar fi urmat să fie reaudiați inculpații în prezența avocatului nostru),că totul depinde de domnul procuror . Nu stiu ce sa cred, dar dacă într-un an de zile nu s-a făcut mare lucru nu cred, că mai avem șanse . La audieri domnul procuror ne-a spus că nu sunt suficiente probe și că trebuie să le dovedească inculpaților că mint. Vrea să vă spun că de atunci sotul meu este cu tratament de la medicul psihiatru. Nu are rost să vă spun mai multe. Vreau să vă rog să-mi spuneți dacă sau ce motive ar trebui ca să se poată schimba procurorul de caz, pentru că sunt aproape sigură că nu va fi nimic într-un final Vă mulțumesc.