avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1598 soluții astăzi
Forum Activitate marianct

Activitate marianct

stie cineva cum se procedeaza in cazul executarii silite cu drept de vizita copil? se intra fortat in casa ori nu se intra pentru a se lua copilul? am fost cu executor judecatoresc cu 6 politisti, nu am reusit nimic. parca am fost la cersit... expilcatia primita e ca nu au voie sa intre in casa?
> multumesc pentru raspunsurile primite. ideea e ca: mama evita contactul meu cu copii, copii fiind adusi in pragul disperarii din cauza scandalurilor (certuri, batai, amenintari facute de mama copiilor). copii fiind derutati, imaginati-va ca la vedera mea devin parca posedati. ce va intreb eu, executorul impreuna cu politia nu poate forta usa, pentru a intra in casa? spre exemplu la ultima executare a inchis copii in casa a stins luminile, si a declarat executorului ca sunt plecate impreuna cu bunica la sinaia timp de 10 zile in vacanta(-minciuna!!!). am pozat copii precum si bunica a doua zi ca fiind in localitate. sincer vreau un sfat concret! ce sa ii spun executorului judecatoresc? ori e prea moale el ca executor, ori e ceva ciudat la mijloc...
va multumesc....