avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate cziegler

Activitate cziegler

Buna ziua, trec printr-o situatie foarte ciudata si nu stiu cum sa procedez mai departe. O sa povestesc pe indelete speta si va rog frumos sa ma ajutati cu o indrumare in cum as putea sa rezolv aceasta problema.

Eu impreuna cu prietena mea circulam dinspre Dristor catre Sos. Stefan cel Mare iar la semaforul de la Baba Novac s-a pus culoarea rosie a semaforului.
Pe linia de tramvai s-a strecurat o masina argintie marca VW cu o doamna blonda la volan, care era singura in masina si avand numarul de inmatriculare B-13-PLM.
Pornind pe culoarea verde a semaforului, soferita acestei masini a luat dreapta de volan, dorind sa intre in fata autovehiculului condus de catre prietena mea, fara semnal dar prietena mea a claxonat incercand sa evit pericolul de accident.
Soferita s-a infuriat pentru ca nu a fost lasata sa intre in coloana desi nu avea niciun drept. A intrat in coloana in spatele nostru, ne-a depasit pe partea dreapta si a inceput sa franeze, fara a avea un obstacol in fata ci doar pentru a ne sicana. Dupa cateva frane, prietena mea a schimbat banda, s-a dus in dreptul ei iar aceasta a inceput sa arate semne obscene. Vazand nesimtirea acestei femei, a coborat geamul si a strigat spunand ca nu am vazut soferita mai nesimtita si am trecut mai departe.
La urmatorul semafor, cel de la intersectia Mihai Bravu cu Vatra Luminoasa, avand geamul deschis aproximativ jumatate, aceasta a coborat din masina si a venit cu un termos plin de cafea pe care l-a varsat direct in masina pe prietena mea iar cafeaua a ajuns pana pe mine, fiind fierbinte. Prietena mea a coborat din masina pentru ca s-a speriat, nerealizand ce se intampla iar aceasta a imbrancit-o adresandu-i incontinuu injurii. Socat de ceea ce s-a intamplat, am coborat din masina intreband-o daca este in deplinatatea facultatilor mintale si am luat-o in brate pe prietena mea incercand sa o calmez. Un alt participant la trafic s-a dus catre soferita agresiva si a impins-o catre masina, spunandu-i sa isi vada de drum ca incurca circulatia. Aceasta a aruncat cu termosul in masina noastra iar abia apoi s-a urcat la volan.
Am pornit cu masina din acel loc iar soferita a aparut din nou in fata masinii efectuand manevre de franare pentru a ne sicana, nevand obstacol in fata.
La urmatorul semafor, cel de la Piata Iancului, prietena mea, obosind sa fie bataia de joc a acestei individe, a luat o sticla cu suc din masina, s-a dus in dreptul masinii ei si a varsat continut pe plafonul masinii soferitei. Individa a coborat din masina si a lovit-o din saritura cu piciorul in piept pe prietena mea.
De la lovitura, prietena mea s-a dezechilibrat si a cazut la pamant nereusind sa se mai ridice fara ajutor iar soferita a urcat inapoi la ea in masina. Eu, observand cele intamplate, am coborat din masina, am ajutat-o sa se ridice si m-am dus catre masina soferitei batause.
Aceasta observand ca ma apropii de masina ei, a bagat masina in marsarier incercand sa ma loveasca cu masina iar eu am pus piciorul in spatele masinii incercand sa ma apar. M-am impins efectiv in portbagajul masinii cu piciorul, pentru a nu imi rupe picioarele. De la modul in care m-am aparat, portbagajul masinii soferitei s-a indoit.
Dupa aceasta intamplare soferita a incercat din nou sa ne blocheze drumul, efectuand manevere repetate stanga-dreapta si de franare fara a avea vreun obstacol in fata. Am reusit sa o depasim iar aceasta ne-a mai urmarit pret de aproximativ 10 minute, momente in care prietena mea a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a cere ajutor iar acestia n-au indrumat catre sectia 9 de Politie. Observand ca individa nu ne mai urmareste, am renuntat in a mai merge la sectia de politie pentru a depune plangere, stiind ca pentru aceste infractiuni pe care dansa le-a comis, exista riscul de a I se deschide procedura de urmarire penala si nu am dorit sa ajung atat de departe pentru a-i face rau, desi o merita din plin. Totusi prietena mea a sunat la sectia 9 de politie pentru a cere detalii despre cum am putea sa procedam daca se razgandeste si doreste sa depuna plangere iar doamna care a raspuns la telefon a spus ca ne putem prezenta oricand.
Soferita agresiva, observand ca are porbagajul indoit, a sunat si ea la randul ei la numarul de urgente 112 si s-a prezentat la Politie pentru a depunde plangere penala impotriva mea pentru faptul ca i-am indoit masina.
Noi nu am mers nici macar la INML, desi prietena mea a avut dureri in zona pieptului si de spate, timp de aproximativ doua saptamani.
Va rog din suflet sa ma sfatuiti in cum ar trebui sau cum am putea sa procedam in aceasta situatie in care am ajuns din nevinovati, agresati si batjocoriti in vinovati.
Mentionez faptul ca avem poze si filmulete cu felul in care arata masina noastra, plina de cafea in interior si exterior si lantul de la termosul din care a varsat cafea peste noi in masina.
Va multumesc anticipat!