avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Bogo333

Activitate Bogo333

In urma cu cateva luni mi-a fost virata in cont o suma de 4500 lei, in urma unei greseli facute de functionarul bancii si de persoana care a depus banii, eu asteptand o suma de bani, i-am retras integral. Banca a sesizat greseala facuta si a inceput sa ma caute la locul de munca. Am convenit cu directorul de sucursala sa returnez banii in rate facand un contract intre ambele parti, eu si banca, prin care urma sa platesc lunar suma de 750 lei plus o dobanda de 0,5% pe zi in caz de neplata. In urma celor intamplate directorul sucursalei a inceput sa ma sune de 3 ori pe zi si sa ma urmareasca la bancomat in momentul in care imi era virat salariu, pe motiv sa imi reaminteasca sa achit datoria, de parca eu nu as fi stiut ca am o datorie. In urma zecilor de telefoane pe care le-am primit am decis sa blochez numarul de telefon de pe care ma contacta avand de gand sa platesc suma totala datorata in momentul in care aveam toti banii.
Au trecut aproximativ 4 luni de la cele intamplate si m-am trezit in cutia postala cu un plic prin care sunt chemat in judecata sa platesc suma datorata plus dobanda care a fost calculata gresit, in loc de 0,5% pe zi, a fost modificata si calculata cu 5% pe zi, ceea ce face ca totalul sumei sa fie de 5 ori mai mare decat suma totala pe care o datorez, un total de 20000 lei doar dobanda, care este calculata gresit. Plicul a fost trimis acasa la parintii mei, cu toate ca eu am solicitat bancii sa nu mai trimita plicuri la adresa respectiva deoarece nu mai locuiesc acolo, in cele din urma parintii mei s-au speriat fiind si grav bolnavi, vazand asemenea suma au avut nevoie de ingrijiri medicale pentru atacuri de panica.
Acum urmeaza sa le trimit un raspuns, o contestatie la aceste declaratii false si referitoare la suma total eronata pe care trebuie sa o platesc.
As vrea sa stiu daca pot cere daune morale si despagubiri bancii pentru ceea ce s-a intamplat?