avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandraLarisa

Activitate AlexandraLarisa

Răspuns la discuția Pentru creșterea copilului
Ma scuzați. Acum am înțeles în acel mesaj. Ca am prins pentru indemnizatia de creșterea copilului. Mulțumesc frumos.
Răspuns la discuția Pentru creșterea copilului
Eu am născut pe 2 Noiembrie 2018 ultimul copil, iar dupa naștere am avut concediu pana pe 3 Februarie 2019, ca aveam cele 126 zile. M-am reîntors pe 4 Februarie 2019 înapoi la locul de munca ca să nu mi se încheie contractul de munca deoarece eu nu am fost prins indemnizatia pentru cresterea copilului. Am continuat munca pana pe 21 Decembrie 2019, iar pe 22 Decembrie mi-am dat demisia de la locul de munca. Pe 9 Ianuarie 2020 am rămas gravidă, și nu am nici un loc de munca în prezent. Și în Octombrie 2020 trebuie sa nasc. Doar as vrea sa știu dacă am prins indemnizatia pentru cresterea copilului din clipa când voi naște?
Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 zile pana pe 3 Februarie 2019, iar pe 4 Februarie 2019 m-am reîntors înapoi la locul de munca chiar atunci când mi s-a terminat concediul de 126 zile. Am lucrat pana pe 21 Decembrie 2019, iar atunci mi-am pus demisia. Acum am rămas însărcinată pe 9 Ianuarie 2020 și voi naște în Octombrie 2020. As dori sa întreb, am prins pentru cresterea copilului atunci când voi naște?
Buna ziua. As vrea sa va intreb, eu am inceput munca pe 18 Ianuarie, e prima data cand am lucrat cu carte de munca. Pe 30 septembrie a fost ultima zi de munca, din 1 octombrie am intrat in concediu pentru ca eram insarcinata și pe 2 noiembrie am nascut. Inca mai sunt in concediu. Trebuia sa lucrez pana in Decembrie ca sa pot avea pentru a lua indemnizatia de cresterea copilului. Am și pe luna Decembrie Concediul Medical, se i.a in calcul pentru a prinde indemnizatia? Sau se i.a in calcul doar ce am lucrat pana pe 30 septembrie. Afirm ca am concediul medical cu plata
Răspuns la discuția Buna ziua
La carbuni in Portugalia a lucrat sotul
Răspuns la discuția Buna ziua
Daca sotul a lucrat in ultimii 2 ani, si a lucrat in strainatate cu carte de munca, as putea lua pe el indemnizatie?
Răspuns la discuția Buna ziua
Nu se poate plati ca sa pot prinde indemnizatia?
Răspuns la discuția Buna ziua
Intre 7 si 14 Noiembrie este data de a naste, spus de doctor. Pana pe 18 ianuarie am mai lucrat dar nu cu carte de munca.
Discuție Buna ziua
As avea o intrebare. Sunt angajata din data de 18 Ianuarie, si sunt gravida in aproape 6 luni. Pot beneficia de indemnizatie? Precizez ca nu am mai lucrat cu carte de munca in ultimii 2 ani. Daca nu pot beneficia de indemnizatie, se poate plati pentru a prinde indemnizatia? Va multumesc.