avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate Diana.

Activitate Diana.

Răspuns la discuția Diploma falsa/neexistenta
De ce as declara minciuni ? Detin dovezi , si se poate demonstra oricand ca aceste dovezi sunt autentice .

tgeorgescu a scris:

Daca declarati minciuni la Politie, pe dvs. va taxeaza.

Răspuns la discuția Diploma falsa/neexistenta
El sustine ca a fost ajutat de o doamna pentru a o obtine, dar parca presimt ca minte si in legatura cu asta , Tocmai de aceea am scris falsa/neexistenta. Si chiar daca are sau chiar daca nu are tot nu are dreptul de a profesa.

tgeorgescu a scris:

Plangere la Politie pe [ link extern ]

Atentie ca o diploma care nu exista si nu a existat niciodata nu poate fi falsa!

Buna seara ! O persoana a accesat fonduri europene "ajutat". Acesta detine doar 8 clase, iar una dintre conditiile de accesare la ( Start Up Plus ) initiat de PTIR , era de a avea studii medii. Dupa cateva convorbiri intre aceasta persoana si PTIR, acestia au anulat aceasta conditie. Mentionez ca au facut acest lucru dupa depunerea actelor candidatior, ceea ce au pierdut din start dreptul de depunere si participare cei cu 8 clase, ceea ce nu este corect. PTIR a scos aceasta optiune, persoana a castigat finantarea, a angajat o doamna contabila din PTIR, iar impreuna comit o frauda. Acesta a primit doar o transa de bani, iar pentru a primi si a 2 a transa este necesar sa aiba vanzari de 30% din suma totala implementarii proiectului. Acestia, ca sa obtina aceasta suma, scot bani din contul firmei de exemplu 2000 lei si bat iar bonuri fara a avea clienti, astazi bat bonuri de 300 lei, maine de 400 lei si tot asa dupa care ii depun iar la banca ca si vanzari noi pana obtin acea suma de 30 %. Mentionez ca detin inregiatrare audio cand acesta afirma toate cele spuse mai sus iar printr o expertiza de specialitate se poate confirma autenticitatea inregistrarii audio. Am depus sesizare la DLAF dar nu am primit raspuns. La ce institutie mai competenta decat DLAF se depun sesizari, sau care sunt demersurile necesare ?
Buna seara! O persoana "profeseaza" ca instructor fitness/personal trainer fara a fi calificat in domeniu. Acesta sustine ca a fost ajutat de o doamna pentru a obtine aceasta diploma deoarece are doar 8 clase, iar una dintre cerintele obtinerii este aceea de a avea studii medii. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu domeniul, falsul in fitness este ca si falsul in doctorat, deoarece in fitness se lucreaza cu individul, ceea ce inseamna ca acest fals instructor elibereaza diete, "prescrie" suplimente si adopta exercitii neadecvate , acesta nefiind profesionist in domeniu, iar o pozitie incorecta a executarii exercitiilor duce la accidentari foarte grave.
Ce sanctiuni sunt pentru aceasta falsitate si unde anume se fac sesizarile ?