avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate DraguM

Activitate DraguM

Am sa intreb! Multumesc!
Am găsit aceasta situație pe net. Este valabilă pentru situația mea??
I
Se poate acorda stimulentul de insertie pe perioadele in care persoana beneficiara se afla in concediu medical, concediu pentru ingrijirea copilului bolnav, alte tipuri de concedii medicale acordate in baza prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 399/2006, cu modificarile si completarile ulterioare?

Solutie:
Pe perioada concediilor medicale, concediilor pentru ingrijirea copilului bolnav sau altor tipuri de concedii reglementate de OUG nr. 158/2005, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 399/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, deoarece in aceste perioade sunt realizate venituri supuse impozitului pe venit, respectiv venituri din salarii, activitati independente sau agricole, persoana poate beneficia de stimulentul de insertie.
Buna ziua, ma puteți lămuri si pe mine, va rog, sunt in următoarea situație:
Sunt in ccc și din nou însărcinată. As dori sa știu dacă mi se acorda stimulentul de inserție dacă intru in concediu medical de risc maternal, iar contractul sa se reia la serviciu înainte cu cele 60 de zile?
Multumesc anticipat!!