avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
LIVE, ACUM (323 PARTICIPANȚI) SSM: Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
Accesează live evenimentul
Forum Activitate gabi1

Activitate gabi1

Multumesc! Numai bine!
Buna ziua,

Daca mi se incheie doua contracte la acelasi angajator fiecare cu 4 ore/zi, pe functii diferite, imi afecteaza cumva vechimea in munca ?

Va multumesc pt raspuns!

Multumesc ambilor consultanti !
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: pot desfiinta un post, in conditiile respectarii Codului Muncii, in cadrul unui proiect strategic POSDRU ? Mentionez ca atributiile postului respectiv sunt preluate de managerul de proiect, iar decizia de desfiintare a postului apartine reprezentantului legal al societatii (este un SRL).

Multumesc.
Numai bine!

Răspuns la discuția Declaratia 392
Am fost la administratia financiara , la asistenta contribuabili mi s-a spus ca unii au depus , altii n u au depus si ca ma sfatuieste sa depun . Inspectorul mi-a zis ca nu trebuie sa depun pentru ca am activitatea suspendata . ?!
Răspuns la discuția Declaratia 392
Si in cazul in care am activitatea suspendata din noiembrie 2010 ?
Discuție Declaratia 392
Buna ziua ,

Am fost PFA cu norma de venit in 2010 , iar de la 1 ianuarie am trecut la sistem real . Trebuie sa depun declaratia 392 pentru 2010? Multumesc
Buna ziua,

Cum se procedeaza cu contributia la sanatate pentru conventii civile in declaratia 112 ? Programul nu permite preluarea contributiei; daca cineva s-a confruntat cu aceasta situatie, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine.
Multumesc!
Răspuns la discuția Suspendare activitate PFA
Multumesc
Buna seara,

In cazul suspendarii activitatii PFA , se mai platesc contributii la sanatate si pensie?
Multumesc