avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate gabi1

Activitate gabi1

Multumesc! Numai bine!
Buna ziua,

Daca mi se incheie doua contracte la acelasi angajator fiecare cu 4 ore/zi, pe functii diferite, imi afecteaza cumva vechimea in munca ?

Va multumesc pt raspuns!



Multumesc ambilor consultanti !
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: pot desfiinta un post, in conditiile respectarii Codului Muncii, in cadrul unui proiect strategic POSDRU ? Mentionez ca atributiile postului respectiv sunt preluate de managerul de proiect, iar decizia de desfiintare a postului apartine reprezentantului legal al societatii (este un SRL).

Multumesc.
Numai bine!


Răspuns la discuția Declaratia 392
Am fost la administratia financiara , la asistenta contribuabili mi s-a spus ca unii au depus , altii n u au depus si ca ma sfatuieste sa depun . Inspectorul mi-a zis ca nu trebuie sa depun pentru ca am activitatea suspendata . ?!
Răspuns la discuția Declaratia 392
Si in cazul in care am activitatea suspendata din noiembrie 2010 ?
Discuție Declaratia 392
Buna ziua ,

Am fost PFA cu norma de venit in 2010 , iar de la 1 ianuarie am trecut la sistem real . Trebuie sa depun declaratia 392 pentru 2010? Multumesc
Buna ziua,

Cum se procedeaza cu contributia la sanatate pentru conventii civile in declaratia 112 ? Programul nu permite preluarea contributiei; daca cineva s-a confruntat cu aceasta situatie, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine.
Multumesc!
Răspuns la discuția Suspendare activitate PFA
Multumesc
Buna seara,

In cazul suspendarii activitatii PFA , se mai platesc contributii la sanatate si pensie?
Multumesc