avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta_anton1@yahoo.com

Activitate Nicoleta_anton1@yahoo.com

Răspuns la discuția Abuz al angajatorului
Da , deja a luat cheia si începând chiar de luni a refuzat sa o mai solicite la serviciu . Salariul de drept nefiind încă satisfăcut . Si fără serviciu si fără salariul cuvenit si cu mama pierdută deci doliu pe toate aspectele unui individ abuzat la maxim .
Cumnata mea a plecat la înmormântarea mamei in urma unui telefon cu angajatorul ei . Acesta a fost de acord cu cele 3 zile ca drept al angajatului pt deces de gradul 1 si la întoarcerea cumnatei mele la locul de munca angajatorul a refuzat plata salariului pe zilele lucrate si cele de doliu . In același timp a adus la cunoștința si faptul ca locul de munca numai este vacant in urma lipsei de la locul de munca a celor 3 zile plus doua zile pt transport dus întors decesul având loc in alta localitate.Care sunt drepturile angajatului in acest caz extreme de traumatic mai ales ca exista un contract semnat între ambele părți ?
Mama a decedat 31 August 2018. As vrea sa știm la de valoare se ridica cheltuielile cu dezbaterea de moștenire si care sunt termenele de respectat pt cheltuieli cât mai mici . Eu si fratele meu suntem singurii moștenitorii al unui apartament cu trei camere in valoare maxima de 20 000 euro
Mama soacra a decedat pe data de 31 August 2018 . As vrea sa stiu dacă beneficiază de un ajutor de înmormântat de la primăria orașului in care a locuit ?
Tatăl mea a decedat si pensia lui de drept a fost suma de 1300 lei . Mama a rămas singura cu o pensie de 800 lei . As vrea sa stiu dacă mama are dreptul la o mărire a pensie curente pana la suma primită de tatăl meu ?
Discuție Pensie de drept
Mama a decedat pe data de 31 aug 2018 mai beneficiază de ultima pensie de drept ?