Buna ziua, locuiesc intr-un ansamblu rezidential. Vecinul de la parterul blocului a montat un exteriorul balconului o unitate de aer conditionat, pentru care i s-a atras atentia ca trebuie sa in interiorul balconului. Vecinul a inceput sa stranga semnaturi in bloc ca suntem de acord cu el. Ce risc eu daca semnez documentul?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. In anul 1974, parintii mei au inceput constructia unei case pentru care au trebuit sa obtine un drept de proprietate. Acesta s-a obtinut prin renuntarea la acest drept de catre unchii bunicii mele pe intreaga suprafata de teren (2000 mp). Datorita legislatiei in vigoare la acea vreme, nu s-a putut obtine drept de proprietate decat pe o suprafata mai mica. Acum, dorim sa obtinem titlu de proprietate pe intraga suprafata si am dori sa regasim acele declaratii de renuntare ale unchilor bunicii mele , pentru a nu avea probleme cu mostenitorii acestora. Stim doar ca s-au dat la Judecatoria judetului si ca au fost date in 1974. Cum se pot obtine copii ale unor acte din 1974? Exista arhiva a actelor din acea perioada? Ar fi mai bine sa ne adresam unui avocat sau notar?