avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde pot depune o plangere pentru comportament ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde pot depune o plangere pentru comportament inadecvat ...

Buna ziua, unde pot depune o plangere pentru comportament inadecvat al unui functionar ANAF?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:59, 3 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Purtarea abuzivă este reglementată la art. 296 din Codul Penal.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie angajat primarie adriandany adriandany buna ziua unde pot face o reclamatie pentru un angajat de la primarie vorbeste foarte urat cu oameni ameninta oameni care merg si asi fac actele pentru ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Unde se poate incadra comportamentul unui sef ierarhic (director tehnic) fata de un sef de birou (intre care sunt cateva procese in civil si penal, ... (vezi toată discuția)
Pe data de 2 septembrie, angajatorul meu a avut un comportament abuziv și hărțuitor ... Mrda Mrda Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastră într-o situație destul de urâtă prin care trec. Pe data de 2 septembrie, angajatorul meu a avut un ... (vezi toată discuția)