avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copii acte 1974
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copii acte 1974

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. In anul 1974, parintii mei au inceput constructia unei case pentru care au trebuit sa obtine un drept de proprietate. Acesta s-a obtinut prin renuntarea la acest drept de catre unchii bunicii mele pe intreaga suprafata de teren (2000 mp). Datorita legislatiei in vigoare la acea vreme, nu s-a putut obtine drept de proprietate decat pe o suprafata mai mica. Acum, dorim sa obtinem titlu de proprietate pe intraga suprafata si am dori sa regasim acele declaratii de renuntare ale unchilor bunicii mele , pentru a nu avea probleme cu mostenitorii acestora. Stim doar ca s-au dat la Judecatoria judetului si ca au fost date in 1974. Cum se pot obtine copii ale unor acte din 1974? Exista arhiva a actelor din acea perioada? Ar fi mai bine sa ne adresam unui avocat sau notar?

Alte discuții în legătură

Teren de langa casa elena_1234 elena_1234 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicul meu a vandut in anii 70 casa avuta la tara impreuna cu o parte din terenul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Mostenire niculaen niculaen In anul 1987 a fost dezbatuta succesiunea dupa bunici, bunurile o casa 3 camre si terenul aferent casei de 250mp, ffind cedate prin renuntare de catre frati ... (vezi toată discuția)
Gard de hotar schimbat flora22 flora22 Buna ziua, Am o problema cu un teren care, desi pare simpla, nu s-a putut dovedi ca proprietarii au dreptate. In 1991, unchiul meu a cumparat o casa la tara, ... (vezi toată discuția)