avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare fatada blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare fatada blocului

Buna ziua, locuiesc intr-un ansamblu rezidential. Vecinul de la parterul blocului a montat un exteriorul balconului o unitate de aer conditionat, pentru care i s-a atras atentia ca trebuie sa in interiorul balconului. Vecinul a inceput sa stranga semnaturi in bloc ca suntem de acord cu el. Ce risc eu daca semnez documentul?

Alte discuții în legătură

Fatada a blocului - definitia si delimitarea ei Korady Korady Bunza ziua! As vrea sa ma lamuriti va rog intr-o privinta. In contractul semnat cu dezvoltatorul blocului nou in care locuiesc, se precizeaza ca locatarii nu ... (vezi toată discuția)
Unitate externa ac in interiorul balconului dl62 dl62 Buna ziua, Am cumparat un apartament in bloc nou. Unitatea de aer conditionat este pozitionata in interiorul balconului, pe podea, cu orientare catre usa de ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la parter. este normal să se treaca pe sub fereastra mea? Anaalexa Anaalexa Buna ziua, Locuiesc la parter, intr.un apartament situat pe colt. Președintele și administratorul blocului se opun inchiderii grădinii blocului, deși ... (vezi toată discuția)