avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Activitate jorjel

Activitate jorjel

Mersi mult !
Acuma ce sa zic daca se va intampla ceva asta este.. o sa-mi incerc norocul asa.. nu porea am eu chef de instante alte cele.. insa cam acelasi lucru m-a sfatuit fiecare , sincer nici nu stiu si n-am avut timp sa vb chiar cu un avocat sa stiu care e parcursul dosaruluimeu in caz ca nu am prezint la avocat pt "conciliere directa". Am ami fost la un avocat la connex acuma 5 ani si am platit doar factura .. ca asa ne'am inteles.. acuam fiind vb de o suma mai frumusica sunt curios pana unde se va merge. Insa nu am prezint . Sper sa am ceva bafta daca nu.. asta este..voi afce ce trebuie facut:)
O zi buna
Buna
Ei uite si eu hop in kkt. As dori sa-mi primesc si eu un sfat daca se poate cat se poate de repede in legatura cu o factura la Orange de la sf lui 2004 si posibil ian 2005. Ce se intampla trebuia sa recuperez nsite bani de la cineva si am tot dat la telefoane in starinatate si am luat plasa , factura mi-a crescut n-am mai reusit sa o achit si asa uite imi trimit baietii de la EOS KSI de cateva luni scrisori iar acuma de vreo luna am primit o instintare de la un birou de avocatura din cluj care ma invita la conciliere directa. In caz ca nu am prezint etc urmeaza sa ma actioneze in judecata etc.. . Si cam pe maine ar trebui sa ma prezint la avocat, nu i-am sunat , n-am facut nimic in privinta asta ca sa le dau de stire intr-un fel ca achit sau nu. Vreau sa stiu daca datoria mea s-a prescris caci 3 ani au trecut doar acum in dec sau in ian. nu-mi aduc aminte exact sau nu daca cumva EOS KSI pot opri asta( sa-mi fie prescrisa datoria ). Daca se poate stiu ca e pe ultima suta de metri as dori un raspuns...
Buna
Ei uite si eu hop in kkt. as dori si eu sa primesc un sfat daca se poate cat se poate de repede in legatura cu o factura la Orange de la sf lui 2004 si posibil ian 2005. Ce se intampla trebuia sa recuperez nsite bani de la cineva si am tot dat la telefoane in starinatate si am luat plasa , factura mi-a crescut n-am mai reusit sa o achit si asa uite imi trimit baietii de la EOS KSI de cateva luni scrisori iar acuma de vreo luna am primit o instintare de la un birou de avocatura din cluj care ma invita la conciliere directa. In caz ca nu ma prezint etc urmeaza sa ma actioneze in judecata etc.. . Si cam pe maine ar trebui sa ma prezint la avocat, nu i-am sunat , n-am facut nimic in privinta asta ca sa le dau de stire intr-un fel ca achit sau nu. Vreau sa stiu daca datoria mea s-a prescris caci 3 ani au trecut doar acumin dec sau acum in ian. nu-mi aduc aminte exact sau nu daca cumva EOS KSI pot sa-mi amane prescrierea datoriei ). Daca se poate stiu ca e pe ultima suta de metri as dori un raspuns... Cei de la EOS au ncumparat creanta de la alta firma IFN NEXT CAPITAL...