avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile979

Activitate Vasile979

Bună ziua, Vin și eu cu următoarea problemă.
Sunt livrat or de marfă iar în urmă cu ceva timp în parcarea din fața unui magazin la care livrez marfă(Menționez că parcarea este domeniul public nu este privată a magazinului) Am atins ușor Cu numărul de înmatriculare un alt autoturism tot în numărul de înmatriculare fără a cauza daune. Proprietarul mașinii care am atins o a chemat poliția cer în dumi amiabilă dar în amiabilă voia să trec toată bara care el o avea lovită din trecut eu refuzând acest lucru de față cu polițistul.
Polițistul mi-a cerut buletinul atât mie cît și lui pentru legitimare.
Individul pe care l-am atins s-a dus la poliție pentru a declara accident cu daune dar eu nu am făcut nici o daună.
Eu nu m-am dus să declare accidentul pentru că nu am nicio daună și nici nu am făcut celuilalt daune.
După o săptămână, Primesc un plic în care sunt chemat la secția respectivă de poliție cu actele mașinii și ale mele.
Cazul a fost dat agentului care a fost de față atunci când ne-a legitimat cerându-le buletinele iar acesta nu era la secția de poliție în momentul în care eu m-am dus acolo așteptând -ul în fața postului de poliție aproximativ o oră el a venit în pantaloni de trening în adidași în tricou la chemat înăuntru și a început să scrie procesul verbal pentru a-mi ridica permisul pentru Neprezentarea la unitatea de poliție în termen de 24 de ore de la producerea accidentului rutier.
Acum vin cu întrebările:
1 Cum se poate numi accident rutier dacă nu a fost nicio daună.(Cel pe care l-am atins foarte ușor cu numărul El a vrut să își facă bara la mașină pe asigurarea mea)
2 Poate un polițist îmbrăcat în pantaloni de trening cu adidași și tricou să întocmească un proces verbal pentru a luat permisul?
3 În procesul verbal scrie că accidentul rutier s-a petrecut pe drum județean nu scrie că s-a petrecut în parcare pe domeniul public
Aș vrea să știu și părerile dumneavoastră dacă s-a procedat corect la această faptă pentru că mie mi se pare un pic cam ciudat aflând ulterior că cel pe care l-am atins este un fost polițist.
Mulțumesc