avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate PSS233

Activitate PSS233

Fratele meu a stat o ora sau 2 ore intr-un fel de vestiar si pe inregistrare a reiesit ca a stat 12 ore din spusele unor persoane , timp in care s-au furat niste materiale de constructii . I-au mai spus ca a venit un sofer de tir cu masina personala pe care a lasat-o acolo si a luat tirul si a lasat poarta deschisa . L-au pus sa semneze la angajare si o foaie pe care scria demisie fara sa scrie data de demisionare . A fost chemat sa dea o declaratie scrisa cum ca asta s-a intamplat pe tura lui , el nevazand nimic, nici-o inregistrare cum ca s-ar fi intamplat pe tura lui . Precizez ca au peste tot camere de filmat .
A fost instiintat de la firma ,la el acasa ,ca s-a intamplat si i-au pus intrebari de tipul daca joaca la cazino , la jocuri de noroc , daca a facut manevre cu cei de acolo, apoi i-au spus ca-i fac dosar penal ca s-a intamplat pe tura lui si ca investigheaza .
Este normal sa se intample asta ? Sa nu cheme politia si sa dea vina pe el fara sa ii arate nimic concret ? Doar sa-i spuna vorbe goale si sa il puna sa plateasca pentru ce s-a furat ?