avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate rary007

Activitate rary007

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Care ar putea fi temeiul pt care actiunea ar fi admisa,atat timp cat fapta contraventionala a fost savarsita?.Sa vina fiul martor sa spuna ca el a parcat si nu dvs nu e posibil,sa faceti o cerere de chemare in garantie in care sa aratati ca fiul e vinovat si nu dvs nu este admisibila in procedura plangerii contraventionale.Sa faceti eventual dovada cu un martor ca in ziua x la ora y va aflati altundeva ar fi o varianta ..Destul de complicat,greu de rezolvat fara av ,, nu stiu daca renteaza costurile si efortul.Pana la urma ,,o incasati"ca un tata iubitor pt fiul sau..

[ link extern ] /

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Care ar putea fi temeiul pt care actiunea ar fi admisa,atat timp cat fapta contraventionala a fost savarsita?.Sa vina fiul martor sa spuna ca el a parcat si nu dvs nu e posibil,sa faceti o cerere de chemare in garantie in care sa aratati ca fiul e vinovat si nu dvs nu este admisibila in procedura plangerii contraventionale.Sa faceti eventual dovada cu un martor ca in ziua x la ora y va aflati altundeva ar fi o varianta ..Destul de complicat,greu de rezolvat fara av ,, nu stiu daca renteaza costurile si efortul.Pana la urma ,,o incasati"ca un tata iubitor pt fiul sau..

Ok, dar la fel de bine puteam fi și in situația in care înstrăinăm mașina și noul proprietar nu o înmatricula pe numele sau.
Daca in urma analizelor de sânge se stabilește faptul că alcoolemia ta la momentul prelevării a fost de peste 0.8 la mie (ceea ce este foarte posibil dat fiind alcoolemia din aerul respirat) ti se va intocmi dosar penal pentru infracțiunea de ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
dacă te referi la examenul pentru obținerea perimisului auto, nu sunt obligatorii cele 10 clase
care ar putea fi temeiul plângerii contravenționale?
Buna ziua!
Astazi am primit o sanctiune de la poliția locală pentru “parcarea autovehiculelor în parcările cu plată administrate de Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat al Municipiului Sibiu, fără achitarea tarifului de parcare corespunzător sau fără afișarea pe bordul mașinii în interior a tichetului de parcare corespunzător.". Problema e că mașina nu a fost parcată de către mine, probabil de către fiul meu. Cum as putea contesta aceasta sanctiune?
Mentionez faptul că deși sunt proprietarul mașinii, eu nu o conduc, iar în ultimii 15 ani nu am condus deloc.
Este vorba de uzufruct, iar la acest drept urmează sa renunțe mama actualei proprietare.

gi-jane2 a scris:

Banca nu o sa va dea niciodata bani pt a cumpara in aceste conditii.
Mama poate renunta la dreptul de sedere daca are ( drept de abitatie sau de uzufruct ) si apoi se poate vinde, ce renta are de platit vanzatorul si cui, nu e treaba dvs, dar repet, banca nu va da bani pt asa ceva chiar de se poate vinde legal.

Buna și mulțumesc tuturor celor care îmi vor oferi sprijin pentru rezolvarea următoarei spete.
Doresc sa achiziționez un apartament pe care actualii proprietari(sot și soție)l-au dobândit in anul 2010 in urma unui contract de întreținere între părinții celei care este acum proprietare. Contractul este cu renta viagera, astfel părinții putând rămâne in imobilul respectiv.Tatăl femeii a decedat in anul 2020, iar mama acesteia este in viața.
In ce condiții se poate realiza transferul de proprietate către mine fără a exista alte litigii?
Menționez ca doresc accesarea unui credit ipotecar.
Simpla renunțare la renta viagera a femeii înlătura apariția unor posibile Litigii?
Va mulțumesc !