avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua pt examenul auto trebuie sa ai cele 10 clase ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua pt examenul auto trebuie sa ai cele 10 clase obligatorii.multumesc ...

Buna ziua pt examenul auto trebuie sa ai cele 10 clase obligatorii.multumesc
Cel mai recent răspuns: rary007 , utilizator 14:34, 29 Decembrie 2021
dacă te referi la examenul pentru obținerea perimisului auto, nu sunt obligatorii cele 10 clase

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face scoala de soferi daca ai numa 8 clase monica_14 monica_14 Buna! Sotul meu are 8 clase si ar vrea sa obtina si el permis de conducere categorie B. Intrebarea mea este : se poate face scoala de soferi cat B daca are 8 ... (vezi toată discuția)
S-a aprobat deja legea invatamantului obligatoriu ptr permisul auto? Alex_29 Alex_29 Un an nou fericit! Doresc sa aflu daca s-a aprobat deja legea celor 10 clase obligatorii pentru a putea absolvi scoala de soferi - nu reusesc sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)