avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Vulpishor

Activitate Vulpishor

Mulțumesc mult!
Citisem undeva că trebuie modificat concediul medical de către medicul ce l a eliberat.
Cornel Vasile a scris:

Puteti demisiona înainte de expirarea duratei concediului medical .... salariul se va calcula si plati pana la data incetarii c.i.m.

Bună ziua,

Pot demisiona înainte de expirarea termenului al concediului medical?
Doresc să mă angajez in alta parte și vreau să știu dacă există acesta posibilitate.
Daca da, mi se va calcula la salariu până în ziua demisie sau nu se va calcula deloc?

Mulțumesc!
Este la casa.

ynocentta a scris:

Daca este vorba despre apartament in imobil de locuit in comun,care nu este prevazut din proiectul initial cu sistem preluare si evacuare gaze.modificarea executata de catre vecin este nautorizata
Sesizati oficial directia corp control din primarie si ISU

Bună ziua,
Am.o.problema de 3 ani de zile cu un vecin ce și a făcut centrala pe lemne. Tot fumul lui este in casa mea, nu are un cos special pt centrala este făcut pe coșul de la sobă. Am încercat să rezolvăm problema cu vorba bună, sa ii explicam că nu putem respira in casa noastră, tot ei s au supărat și au zis că ne reclama la poliție că îi agasam că el are dreptul să stea la căldură. Noi i am zis o data pe an sa rezolve problema sa înalțe coșul nu cu ceartă sau amenințări.
Ce pot face sa rezolv problema?
Unde pot face o reclamație pt gazele toxice ce le avem în casă?
Are voie să pună centrala pe lemne fara acordul vecinilor și fără autorizație?
Mulțumesc.
Bună ziua,
Ce pot face să îmi recuperez banii pe august și septembrie? Nici după reclamația făcută la ITM nu mi am primit drepturile salariale. Oricum se cunosc cu cei de la ITM și probabil au căzut ei cumva la pace. Le scriu mesaje și nu raspund. Știu că există variant cu tribunalul, însă nu îmi permit financiar.
Mulțumesc.
Mulțumesc. Dar decizia de încetare nu se elibera pe loc? Eu daca voiam să mă angajez a doua zi nu puteam deoarece nu aveam acea hartie. Eu nu doresc nici o copie, ci actele in original de încetare.
Legat de faptul că îmi poate pune în plic un act în plus cu diverse acuzații îmi puteți da un răspuns? Și că pe data de 15 trebuia să primesc salariul aferent lunii august și nu am primit nici un ban. Nici zilele din septembrie, nici concediu din 2020 .
Da, am depus pe data de 16.09 cerea scrisă, după o săptămână în care le .tot scris și nu mi au răspuns. Între timp am făcut și reclamație la ITM, pt neeliberare acte și lichidare.

Cornel Vasile a scris:

Ati depus solicitare scrisa pentru a vi se comunica actele?

Bună seara,
Revin cu o întrebare, între timp am demisionat, de pe data de 09.09.2021, nu am primit nici până azi actele de încetare, le scriu zi de zi dar nu îmi răspund. Astăzi aflu de la o fostă colega că azi le au pus la poștă. Întrebarea mea este: daca printre actele de încetare mi au pus și un alt act în care mă acuză sau mă obligă de anumite lucruri ( ei numai cu așa ceva umbla doar că sa nu plătească oamenii) și eu semnez de primirea plicului, mă afectează cu ceva? Atâta timp cât nu semnez actul respectiv?
Mulțumesc
Mulțumesc. Eu nu doresc sa fac preavizul tocmai de accea decurg la demisie cu art 55 lit B . Sper acum sa mi o acorde și să îmi închida contractul de munca.
Cum mă sfătuiți să fac, sa aștept să primesc plicul și apoi să demisionez. Sau sa trimit de acum demisia către administrator?